Peștișorul de aur sînt eu

Pastila de după Niciun comentariu la Peștișorul de aur sînt eu 39

De la poveștile despre animale prinse care îndeplineau dorințe pentru a fi eliberate și pînă la ecranizarea peștișorilor din „Finding Nemo”, copilăria ne-a fost influențată de ideea că vom putea da cîndva peste un noroc întîmplător care să ne schimbe radical viața. Această gîndire s-a reflectat, mai tîrziu, și în modul în care am tratat prietenii, relații sau evenimente. Am inventat chiar și opțiunea „sună un prieten” pentru astfel de situații. Și, pentru că asta e povestea ta, tu ești Făt-Frumos sau Ileana Cosînzeana, iar ceilalți sînt acolo pentru a te ajuta. Unul te va ghida prin pădurea întunecată, altul te va ajuta să treci un pîrîu, altul te va apăra, iar un altul pur și simplu va fi acolo pentru tine. Nimănui nu-i place să fie peștișorul de aur, însă, la un moment dat, cu toții am jucat acest rol în povestea cuiva. 

Claudia PINCOVSKI – Spune-mi ce-mi place!

Victoria SUCITU – În așteptarea schimbării

Andreea CIBOTARIU – Gazetara care se vrea a fi romancieră

Diana URSU – Un eșec mare pentru un public larg

Elisa TÎRGOVĂȚU – Nu ne dați în urmărire!

Sursa foto

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top