Teatrul și poezia, darurile pe care le-a primit Eminescu de ziua sa

1001 de măști Niciun comentariu la Teatrul și poezia, darurile pe care le-a primit Eminescu de ziua sa 21
Teatrul și poezia, darurile pe care le-a primit Eminescu de ziua sa

La Teatru Național, la Casa de Cultură a Studenților sau la Biblioteca Centrală Universitară, Mihai Eminescu și ziua Națională a Culturii au fost sărbătoriți prin versuri, piese de teatru sau prin muzică. Poezii rostite de copii sau de oameni mari, cu toții au fost pătrunși de emoția versurilor, iar în ochii lor s-au văzut mici lacrimi de bucurie. Noi ne-am dus în trei centre culturale ale Iașului ca să vă povestim, în textele de mai jos, cum își arată ieșenii dragostea față de cultură și față de poetul național al României.

Andreea CIBOTARIULuceafărul în pași de dans

Diana MARCU„Liniște! Sîntem la bibliotecă!”

Ioana DOLEANUO carte arămie și un copil cu ochii mari

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top