Stripperii cu „du-te-ncolo”

1001 de măști Niciun comentariu la Stripperii cu „du-te-ncolo” 0

Fardurile stau întinse ca la piață, iar hainele gramadă ca-ntru-un magazin „second hand” improvizat. Miros de mare petrecere în clubul fetelor din Republica Moldova. Nadejda și-a luat ciorapii bleu, Liuba și-a pus multă spumă în păr, iar Rodica e proaspăt vopsită violet și tocmai a schimbat prefixul. Ca avanpremieră la ziua lor și-a tuturor femeilor, au ales să se-nfrupte cu o porție de striptease.

Cînd a intrat înăuntru, Rodica, ce încă nu-și primise cadoul pentru ziua ei, credea că tot Kush-ul îi fusese rezervat. Dar nu, stripteasul masculin pur și simplu n-are căutare! Băieții s-au lăsat îndelung așteptați pentru a prelungi un suspans inexistent. Nici nu s-au urcat bine pe bar că s-au și evaporat. „Tu te-ai mulțumit cu atît?!”, îmi spune revoltată după prima „repriză” Rodica. Dar băieții au reluat show-ul promis cu atîta vervă de DJ. Înainte fusese doar introducerea, ceva mai diluată.

Teroarea de a fi aleasă

Cel care nu excela în coregrafie s-a perindat prin fața Nadejdei. L-a refuzat subtil crezînd că l-a ademenit doar pata de vin roșu de pe rochia cu buline. Norocoasă a fost altă fată. Nu numai că s-a ales ciufulită, pipăită, alintată cu gheață, tăvălită pe jos și pe bar, dar i-a mai folosit și mîna pe post de lenjerie intimă. Nu-i de mirare că fetele țipau de frică și nu de euforie. Nici una nu s-a mai lăsat ademenită, nici măcar Rodica ce venise cu gînduri mari.

Tumbele, șpagatul, mișcările lascive, cuburile de gheață sau împroșcatul cu flăcări nu a mai convins pe nimeni să fie jucăria celor trei macho. Au mai încercat totuși încă o dată în costume army, de care au scăpat repede printr-o sincronizare eșuată. Fetele au rămas la fel de reținute, iar Liubei i s-a încrețit părul și mai tare. „Sașa, ia-mă-n brațe să nu vină vreunu’ să ma ia!”, spune ea băiatului care s-a avîntat să le însoțească. Sătui de atîta admirație și negăsind fete cooperante, cei trei stripperi mai fac cîteva giumbușlucuri între ei, își adună hainele și primesc un șir zbuciumat de aplaluze doar cînd fetele s-au convins că pleacă.

Sfatul taximetristului

„Dacă s-ar deschide night cluburi de astea pentru femei, nu ar avea cîștig, cum e invers!”, conchide Petru, taximetristul. La sfîrșitul serii Rodica îl alege pe Vanea, un moldovean de-al ei. Porția de striptease a fost prea siropoasă. Plus că Nadejda i-a promis cadou un marker, să aibă și Vanea pătrățele.

Andreea JUGARU

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top