Smerenia, ascunsă în spatele halbelor de bere

1001 de măști Niciun comentariu la Smerenia, ascunsă în spatele halbelor de bere 17
Smerenia, ascunsă în spatele halbelor de bere

În noaptea de joi spre vineri, pelerinii așteptau încolonați către racla Sfintei Parascheva în cozi de cîte 12 ore. Însă la cluburile des frecventate de către tinerii din Iași, singurele încolonate în aceeași noapte erau scaunele goale în așteptarea clienților. Dar pe tinerii care lipseau nu i-am găsit pe străzile din spatele mitropoliei, așezați, pioși la coadă. Ploaia, frigul și temperatura aproape de îngheț nu i-au alungat pe pelerini, dar i-au forțat pe clienții fideli ai cluburilor să-și petreacă seara în casă, lipsiți de voința din weekend de a-și bea berile în oraș.

Mădălina ROBU | Consolarea tristă a nopților din Skye

Florentina TITULEAC | Pelerinaj sub Cub

Ionuț TEODORAȘCU | Rătăciți după corturile din Piața Unirii

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top