Serviti un paharel?

1001 de măști Niciun comentariu la Serviti un paharel? 0

Localurile sint ca niste cadouri primite de la prieteni. Cu cit funda e mai mare si mai stralucitoare, cu atit crezi ca este mai frumos si darul. Cind intri intr-un local unde, in loc de Kiss fm asculti Buddha bar, crezi ca si  berea va fi mai buna si servirea va fi demna de banii pe care-i dai. Dar cind “racoritoarea” primita este la temperatura camerei si ospatarul iti zimbeste amenintator ca sa-i lasi un bacsis, atunci si cadoul primit nu e decit o mare teapa. Degeaba au barurile fotolii din catifea roz daca tu te simti ca la crisma de linga gara.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top