Mama, vreau la videochat!

1001 de măști 1 comentariu la Mama, vreau la videochat! 38

Indeplinesc peste 50% din conditii, am parul lung, unghiile naturale si nu prea am somn noaptea. Sint necasatorita, tinara si studenta, dornica sa fac bani multi si degraba. Liviu este un barbat bine, cu cheile de la masina mereu in mina, cu privirea sfredelitoare si zimbetul aproape firesc. “Si zici ca vrei sa vii sa lucrezi la noi. Pai e simplu. Tu iti faci programul, cum ai facultatea poti lucra noaptea. Sa stii ca se cistiga mai mult noaptea, ziua nu au timp sa intre in privat toti clientii”. ″Si in ce consta acest job, ce trebuie sa fac. Sa ma dezbrac?”, ride zgomotos si ma invita sa iau loc pe bancuta din curte.

Am refuzat sa intru in casa, iar el s-a scuzat ca oricum fetele lui au treaba, nu pot fi deranjate. “O sa faci ce ti se cere, ca ei decid daca stau cu tine si depinde de tine ce faci ca sa-i tii, sa le iei banii ca altfel nu obtii nimic”. “Deci trebuie sa ma dezbrac. De tot?” “Nu chiar de tot, doar pentru cine vrei tu. O sa-ti iei niste lenjerii frumoase, sexy si o sa faci asa pina una alta. Sa nu te sperii ca nu e mare lucru. E frumoasa meseria asta ca aflii care sint punctele tale tari, ca femeie. Si e banoasa, am fete care si-au cumparat apartament sau masina.” Incep sa ma agit putin cu ochii mari, iesiti din orbite. “Si cit pot cistiga din toata afacerea asta?” “Pai pina la 2000 de euro pe luna. E ceva nu? In alta parte nu pupi tu asa bani”. E adevarat ca nu pup eu asa bani, da nici el nu pupa buletinul meu. “Ca sa fiu sigur ca vii, sa iti fac loc intr-o camera si trebuie sa arat si la seful cel mare ca am fata noua, ca are peste 18 ani si alte alea. Daca te razgindesti ma suni, ne intilnim si-ti dau actele inapoi”. Pe usa intredeschisa muzica da navala afara. Liviu se ridica nervos.

Peste o secunda, tacere. “Le-am spus sa fie mai discrete ca simt vecinii ca aici stam cu chirie si avem in partea cealalta de casa o baba, ca sint doua intrari. Sa nu faca reclamatie ca e galagie si sa vina astia de la politie”. “Dar parca ati spus la telefon ca sinteti legali, ca aveti certificat de inregistrare pe firma si ca nu e nici o problema.”

Masculul Liviu da in bilbiiala. “Da, e ok, nu avem probleme, da e vorba de linistea publica.” Pe hol isi face aparitia o tinara despuiata, numai in sutien si bikini, ambele piese transparente. Drumul ei pe toace s-a oprit la baie si nu in pragul usii cum m-as fi asteptat. Avea parul tapat in sus vilvoi si mult fond de ten pe fata. Ochii ca de Tutankamon din cauza conturului negru si a sprincenelor mizgalite par a fi plinsi. Buzele zmeurii isi pastreaza insa culoarea lor naturala, ascunsa subtil sub un glos stralucitor. “Ea e Diana, o sa fiti colege. E de doi ani la noi”, apoi inchide repede usa ca sa nu mai trag cu privirea. Tare as fi vrut sa vad mai mult din “frumusetea” ce da pe afara din meseria asta, insa nu am mai apucat. Ca dupa o lungitura de conversatie in care convingerea tinea mai mult de sintagma “numai daca vrei” mi-a zis ca par fata serioasa si sa nu care cumva sa uit sa-mi cumpar “jucarii”.

Paula SCINTEIANU

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Un comentariu

  1. Ana 25 iulie 2017 at 21:17

    Admitere, admitere, admitere!

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top