La un webcam Panasonic

1001 de măști Niciun comentariu la La un webcam Panasonic 2

Plecăm din Nicolina cu 41 și-o lă­­săm pe Roxana în urmă, încă tre­mu­rînd după experiența avută. Dar să vă povestesc cum a început. Am găsit anunțul pe internet: „Midnight Dolls Studio îți oferă într-un cadru profesio­nal, relaxant și 100% legal șansa de a deveni o persoană independentă fi­nan­ciar”. Adresa nu era dată, avea doar numele străzii, Stră­pun­gere Sil­ves­tru, sugestiv pentru un astfel de loc al desfrînării. Sun de cinci ori și, cînd să închid, îmi răspunde Ioana. Ea se ocupă de recrutări, așa că după cî­teva întrebări dure despre „activitatea” anterioară, ne dăm întîlnire la Moldova Mall pe la șapte seara.

O iau pe Roxana cu mine, gîn­din­du-ne pe drum la numele cu care ne vom prezenta. Ioana, o fată slă­bu­ță, dichisită, cu o blană neagră și o gean­tă sac pe mînă, ne ia deoparte și, la o cafea, ne po­ves­tește cîte un pic din viața ei de business woman. Afacerea a început-o cu doar două luni în urmă și deja are șase fete care lucrează la companie. Se gîn­­dește să încerce și ea, dar după ce își va mai retușa cîteva din lipsuri. Îi place că zîmbesc tot timpul, ba chiar mă cataloghează drept „pisicoasă” și drăguță și ne măr­tu­ri­seș­te că nu se aștepta să o sunăm, cu atît mai mult cînd mai au nevoie de exact do­uă fete. Zice că se gîndește să ne coopteze pentru seria de noap­te, dar după ce voi absolvi cursurile lor de franceză.

Drumul pînă la blocul cu Pa­na­so­nic e tăcut, Ioana făcîndu-ne un semn că ne va explica mai multe la studio. Locul cu pricina era găzduit la etajul opt al unui turn, de unde pe fe­reastră poți vedea gara. Apartamenul e spațios, cu două camere în care lu­crează fetele abia angajate și un living mare pe care speră să îl transforme în alte două. Speră doar ca proprietarul să nu afle ce se întîmplă acolo. De la biroul de lîngă barul bucătăriei ne vor­bește Silviu. Cuceritor prin fran­che­țe, își aprinde o țigară și ne ini­ția­ză în artele seducției pe Internet, pre­zen­tîndu-ne site-urile pe care ar ur­ma să prestăm munca nocturnă și ne dez­vă­lu­ie totodată că pentru patru ore nu putem cîștiga mai mult de 60 de euro, pe care nu ni-i va impozita. E o sumă bunicică pentru fetele care lucrează aici. Ioana profită de pauza de țigară și ne prezintă spațiul de lu­cru și ne șoptește că ne va învăța mici „trucuri” de păcălit clientii. Locul es­te dotat cu toate instrumentele, de la reflectoare la perne cu fundițe roz, cal­culator și webcam. Un loc numai bun în care să te simți relaxată și să îți desfășori munca. Dînd să plecăm, mă întreabă dacă am o sora mai mare, pă­rîndu-le cunoscută. Le mulțumesc pen­­tru detalii, promițîndu-le că vom reveni cu un telefon.

Mi-a luat ceva pînă să îmi revin, cînd mă dă șoferul afară din autobuz. Ajunsesem la Agronomie, mai de­par­te de stația mea. Auzi, soro, de un­de te cunoaște Silviu?

Iustina AMBRONO

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top