Jucarie italiana de 800 de euro

1001 de măști Niciun comentariu la Jucarie italiana de 800 de euro 6

Pentru aceasta meserie trebuie sa depui mult mai mult trup si mai putin suflet. Conditiile selective de angajare ar trimite o firma de un asemenea profil direct la directia de antidiscriminare. Trebuie sa ai muschi, sa arati foarte bine. De preferinta nu trebuie sa ai pe corp nici un fel de tatuaj sau alte insemne. Cit despre semnele din nastere, nici nu mai incape discutia. “Sint intr-adevar unele femei care au o pasiune pentru tipii care au corpul “pictat”. Dar cel mai bine este sa eviti. Nu trebuie sa ai par pe piept. Sa stii ca majoritatea care apeleaza la noi sint fie femei cu barbati care nu mai au timp de ele sau cele care chiar doresc senzatii tari. Sint si femei mai in virsta, dar le refuz”, imi spune Florin, un angajat in slujba femeilor.

Meseria de gigolo sau domn de companie, cum se zice acum,  incepe din cluburi, unde multi lucreaza ca animatori. Dupa citeva scheme in fata doamnelor, ele te vor observa si te vor chema la petreceri private, de aici nu mai este decit un pas pentru a ajunge gigolo. “Nu uita ca la noi este diferit decit la fete, eu ma simt bine asa si in plus nu mai am nevoie de prietena”, continua domnul de companie. O firma specializata in Iasi nu am sa intilnesc si nimeni nu imi va oferi acest loc de munca. In functie de cit de departe vreau sa ajung. “Pai la toti le zici ca esti animator in cluburi si scapi. Trebuie sa fii tot timpul in forma, eu merg la sala de doua ori pe saptamina, iau si proteine. Apoi nu uita de haine, aici ai nevoie de o investitie majora. Sint unele doamne care nu vor sa fie vazute cu masculi imbracati ca muncitorii. Ai un costum elegant? Dar vezi ca hainele sa fie si de firma. Tu nu te intilesti cu astea care isi dau ultima alocatie pentru a te vedea”, alte sfaturi primite de la mentorul meu.

Pe linga imaginea pe care trebuie sa mi-o creez, cel mai important lucru este ca ceea ce afirm eu in anunt sa fie si adevarat. Mi-a recomandat sa ma uit la multe filme pentru adulti, sa invat toate “tehnicile” de acolo. Apoi tariful pe care am sa il cer difera, la petreceri private pot sa iau si peste 500 de euro, dar atunci e  foarte greu. La inceput am sa cer un tarif mai mic, poate cit sa imi achit caminul in fiecare luna.

“Ca sa te caute lumea, trebuie sa vorbesti cu cei de unde dansezi tu. Cit despre anunturile din ziare, trebuie sa a grija unde le dai. Sint unii care te suna si iti mai fac si farse. Asa ca mai bine mergi inchis.” Daca intr-adevar simt eu ca sint bun, am sa merg la Bucuresti si am sa incerc sa joc si in filme. Cine stie?  Florin mi-a zis ca ne vom vedea peste o saptamina ca sa ma analizeze, apoi ma va duce la “cunostiinta” de a lui ca sa verifice si detaliile tehnice.

George GURESCU

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top