Gigolo cu nouă cojoace

1001 de măști Niciun comentariu la Gigolo cu nouă cojoace 2

„I-auzi!”, strigă colega mea de canapea. Entuziasmată ca toate celelalte fete întoarce și ea privirea cînd din boxe se promite un spectacol nemaivăzut. Și pe bună dreptate. Budoar Boys își fac intrarea pe burtă, languros. Mai apoi se ridică timid, cu mîinile în dreptul pieptului și smulg deodată paltoanele de piele.

Ies la iveală tot felul de forme geometrice de mușchi și un pantalon gata să crape pe alocuri. Cu maiourile de tetra, însă, ceva mai greu. S-au lipit atît de bine de trupurile unse cu ulei încît nu vor să se lase date jos. Iar cînd în sfîrșit fetele au motive să țipe, Budoar Boys se dau jos de pe bar și dispar.

Dar nu-i loc de dezamăgire. După alte zece minute, în scena mărginită de femei încinse apare un alt „gigolo”, costumat în ceva ce seamănă a chelner.

Horă pe muzică house

Cu papionul la purtător, individul dă iama în public. O aleargă pe una din domnișoare și cînd o prinde o proptește pe un scaun. Ar vrea ea să scape din strînsoare, dar băiatul trebuie să-și facă numărul.

Și ca să cîștige ceva bani în plus în seara asta, o urcă pe fată tocmai pe bar și îi pune fusta în cap. Nici gînd de dansuri exotice și mișcări de felină. Bărbatul se năpustește peste ea, o lovește cu genunchii și mai dă jos cîte o textilă. Lenjeria dansatorului e mai ceva ca cele nouă cojoace ale babei. Se tot învîrte pe lîngă oropsita coborîtă iar pe scaun și i se pune în poală. De atît au nevoie grupul de fete care seamănă cu niște manguste ca să țipe și în voia cea mare. Încet, încet, zici că ești la vreo horă din bătătură.

Feciorul neobosit dansează mîndra care nu se lasă mai prejos. Se îmbujorează numai cînd dă cu ochii de o cameră de filmat. Își ascunde fața în palme și ar vrea să se oprească. Bădia, nici vorbă. Și ca să o convingă să mai stea, mai dă jos un rînd de chiloți. Își ia privirea de ins periculos și le scrutează și pe celelalte amatoare. Pesemne vrea să le facă geloase că nu sînt ele pe scaunul „electric” de care se lipește. Are ac și de cojocul lor. Se pune iar pe genunchii mîndrei și își toarnă în cap o găleată cu gheață.

Cu grijă să nu alunece, se ridică, face cu ochiul și pune bocancul între picioarele fetei. Pînă să se dezmeticească, s-a trezit cu papionul lui drept în mînă.

Adriana ZĂVOI

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top