Energia vine prin sirme

1001 de măști Niciun comentariu la Energia vine prin sirme 1

Miroase a luminari arse si a otet, iar lumina razbate cu greu prin storurile trase. Domnul Mihai are 50 de ani si spune ca este bioenergetician “de cind se stie”. Meseria insa o practica doar de trei ani. Ma invita, zimbind, sa “ma odihnesc” pe un scaun adus de la bucatarie si asezat in mijlocul camerei. Intre timp, scoate din buzunarul pantalonilor verzi doua bucatele mici de sirma, indoite la un capat. “Problema este ca ma simt cam obosita. Am dureri foarte mari de cap, iar doctorii nu au gasit nici o explicatie”. Ma priveste fix si, cu cite o bucatica de sirma tinuta strins in pumni, imi zice sa ma concentrez asupra problemei. In miinile ce pareau nemiscate, sirmele incep sa se balanseze, apropiindu-se una de alta pentru ca, apoi, sa se indeparteze rapid. In camera era atit de liniste incit se auzea fiecare atingere dintre cele doua bucati de metal.

Grija pentru altii dauneaza sanatatii mele

“Se vede clar domnisoara ca ati suferit o trauma in copilarie, peste care insa ati reusit sa treceti. Sinteti o fire vesela si deschisa. Va pasa foarte mult de ceilalti. Asa se explica si durerile de cap. Preluati din energia negativa a celorlalti fara sa va dati seama si asta va influenteaza foarte mult”. Sirmele, ce se oprisera in timp ce domnul Mihai vorbea, au inceput sa se invirta rapid, formind cercuri, lovindu-se zgomotos una de cealalta.

In camera se asterne din nou linistea. “Aveti o personalitate foarte puternica. Veti ajunge departe”. Mihai ascunde “aparatul” si imi spune sa inchid ochii, sa ma relaxez. “Veti simti in citeva minute o energie pozitiva si veti vedea ca imediat va va trece durerea”. Se aud doar pasii lui rapizi in jurul scaunului pe care stau. In rest, liniste. Deschid pe furis ochii dupa citeva minute si il vad pe Mihai in fata mea, concentrat si cu miinile ridicate inspre tavan. Le coboara usor si traseaza deasupra mea un cerc imaginar. Din cauza mirosului, deja incepeam sa am dureri de cap. Inchid inapoi ochii si ii deschid dupa zece minute, cind medicul de “energii” ma anunta ca sedinta s-a terminat. “A mers bine, domnisoara. Totusi vom avea o problema. Sinteti inzestrata cu o aura deosebita, aveti o energie foarte puternica. Mai facem citeva sedinte si va trece orice durere.” In schimbul a 20 de lei, doctorul spune ca te poate vindeca de toate bolile.

Livia MOVILESCU

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top