Doamnele care ne-ngrijesc studenția

1001 de măști Niciun comentariu la Doamnele care ne-ngrijesc studenția 2

Dacă n-ar fi ele să ne poarte de grijă, am uita că trebuie să mai și mîncăm sau că ar fi cazul să ne mai facem curat prin viață. Le strigăm „tanti”, așa, cu drag, fiindcă se găsesc mereu prin preajmă cînd avem nevoie de ele. Chiar dacă se plîng că trebuie să strîngă în urma noastră după toate chefurile, avem în­­credere în ele fiindcă ne trezesc la realitate în se­siu­ne și ne reamintesc că mai trebuie și să învățăm. Des­pre necazurile lor aflăm fără să vrem, după ce le-am zis și noi, la rîndul nostru, tot ce aveam pe suflet.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top