De acum, si oile se cumpara in rate

1001 de măști Niciun comentariu la De acum, si oile se cumpara in rate 2

Nu respecta nici o norma sanitara, ecologica impusa de Uniunea Europeana, dar iarmarocurile si tirgurile saptaminale aduna de fiecare data  multi curiosi in fata tarabelor improvizate.

De partea cealalta, vinzatorii scot pe taraba tot ce au mai bun. Fie ca-s carpetele devenite deja celebre, robinetele de la baie sau vechiturile aduse de prin pod, de fiecare data se gasesc doritori. Unii poate sint nostalgici. Pentru cei care nu doresc sa mearga la o reprezentanta auto, pot incerca la tirgul de duminica de la poalele Cetatuiei. Masinile vorbesc de la sine, acolo conteaza numai kilometrajul.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top