De-a ghicitul in celule

1001 de măști Niciun comentariu la De-a ghicitul in celule 0

La recomandarea unei prietene, din cauza ochilor impaienjeniti, parului care-i cadea, cearcanelor permanente si numarului mare de cafele baute intr-o zi, Mirela  s-a decis sa mearga la un control. Nu doar o simpla analiza la singe, “trebuie sa vedem ce e si dincolo de organe”, a convins-o prietena. A urmat o serie de telefoane, dupa care, in sfirsit, o programare pentru o testare cu biorezonanta Quantum. “Trebuie totusi sa pregatesti o suma frumusica de bani, sa stii”, a informat-o in final prietena.

Reteta pentru fericire

Pentru inceput, Mirela a primit niste intrebari de prezentare, dupa care a trebuit sa-si scoata papucii si bijuteriile din aur. Scaunul de consultatie i-a amintit de cele folosite pentru electrocutare, pe care le-a vazut prin filme mai vechi. Diferenta este ca aratau ca pentru secolul actual. Din citeva miscari, Mirela a fost asezata pe scaun, legata de glezne, incheieturile miinilor si in jurul capului cu benzi dotate cu magneti. A stat linistita, emotionata si la inceput tremura. Oricine ar fi ramas la fel de cuminte si curios la ce va urma. O muzica relaxanta a inceput sa se auda in boxele de pe marginea geamului acoperit de perdele albe. Dupa zece minute de relaxare, calculatorul racordat la benzile care o mobilizau delicat pe Mirela a tras concluziile. Principala bila neagra – stresul, care indica epuizare. Aparatul detecteaza virsta energetica, tisulara si metabolica. Deci te poti bucura de cei 20 de ani pe care ii ai ca virsta energetica, dar sa te ingrozesti de cei 40 pe care ii ai ca virsta metabolica. Aparatul se pare ca detecteaza tot, de la nivelul vitaminelor, la cel al bacteriilor si virusurilor. Pe lista de diagnostic, la recomandari scrie cite un mesaj de genul “ai mai multa incredere in tine” sau “ai nevoie de mai multa iubire”. Mirela, numele care imi tinea drept acoperire, mi-a prins bine. Trebuie sa fiu mai calma si sa las cafeaua sub orice forma. A urmat apoi o lista cu denumiri de medicamente pentru fiecare problema in parte. 70 de lei si la revedere. Pentru citeva zile, am redus cafeaua, am privit cerul si am incercat sa fie mai optimista. Dupa ce am aflat cit va costa intreg tratamentul, mi-am reluat vechile tabieturi. Caz incurabil!

Geanina SOPRON

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top