Călușarii poartă slipi

1001 de măști Niciun comentariu la Călușarii poartă slipi 1

„Dragoste la prima vedere, o mîngîiere, o clipă de plăcere” și atît… ar putea fi cuvintele – etichetă ale serii dedicate femeilor din clubul ce pare a avea nume de garnitură orientală: kus-kus. Cu timiditatea în geantă și cu ochelarii pe nas, încerc să mă acomodez cu amestecul nefericit de lumină difuză și muzică house.

Materialele îmbîcsite de fum și de amintirea nopților chinuite stau ca niște sfeșnici loiali pe pereți, iar canapelele roșiatice au căpătat un luciu aparte de la uzură. De scannerele de la primele mese trec ușor și devin compania unei beri. „Nu mai începe odată? Eu nu mai am răbdare”, spune cu o voce usturătoare bruneta de lîngă mine.

DJ-ul vrea să anime atmosfera deja obosită, dar este nătîng și nu nimerește decît niște CD-uri zgîriate care-mi agresează timpanul. „Mare, mare atenție, fetele!” se aude din fundul Kush-ului, semn că show-ul se coace. După o oră de așteptare, un sunet de promo, asemănător celui de la începutul unui buletin meteo, le anunță intrarea în scenă a bărbaților fatali de la Budoar. Dacă show-ul a fost spectaculos pentru fetele care ultima oară au văzut un piept descoperit astă vară, mie mi-a părut mai mult a fiasco. Cu mișcări nesincronizate, cei trei bărbați în negru nu par pregătiți să-și surprindă admiratoarele.

Încă o pauză de spălat creierul, iar apoi un duet. Iepurașul unsuros cu papion, nemîncat, își găsește o victimă cu rochie și o tăvălește pe mochetă. Cu ciorapii la vedere și toate dedesubturile în obiectivul camerei de luat vederi, femeia îngheață. O altfel de răceală o transmit și eu de pe margine. Numai o gașcă de fete disperate se agită în turma de oi adunate în jurul coregrafiei animalice. Nimic mai amatoricesc! În doar cîteva secunde lenjeria masculului îi încălzește gleznele, iar intimitățile sale se scaldă în privirile siluetelor feminine, fără nici o reținere, dar și fără talent. ,,Vezi, dragă, cum se face?”, îi spune o fată încîntată iubitului ei, înghesuindu-se mai tare, să prindă și ea ceva mai mult. Scena se curăță timp de o piesă și cei mai mulți iau calea mai simplă, plecatul.

La fel fac și eu, însă în urma mea șașiul de român încearcă să împrumute pe ritm alert un cap de neamț: „Eins, zwei, Polizei, drei, vier Offizier, funf, sechs, alte Hex, sieben, acht, Guten Nacht!”

Diana IABRAȘU

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top