Banii strînți la saltea, cheltuiți de Black Friday

1001 de măști Niciun comentariu la Banii strînți la saltea, cheltuiți de Black Friday 15
Banii strînți la saltea, cheltuiți de Black Friday

Anul acesta de Black Friday au fost la mare căutare telefoanele mobile, laptopurile sau televizoarele. Chiar dacă 60% din cei care au ales să le cumpere au comandat produsele de pe Internet, magazinele au fost tot pline. Cei care nu au venit să caute un lucru anume au stat pe capul angajaților din marile supermarketuri și dacă nu s-au lăsat convinși să-și cheltuie banii pe un gadget de ultimă generație, s-au mulțumit să plece acasă doar cu o tigaie sau cu un cîntar. Cum nimeni nu a ieșit în pierdere, cumpărătorii așteaptă următoarea vinere neagră a prețurilor, pentru a-și moderniza bucătăriile.

Aryna CREANGĂ | Ziua în care cutiile au învățat să mergă

Andrei MIHAI | Vinerea neagră trasă la tigaie

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top