Am iubit și-am pătimit

1001 de măști Niciun comentariu la Am iubit și-am pătimit 6

După ce pierd de fiecare da­­tă la par­tida nocturnă de șeptică cu fe­tele din cămin, îmi iau tălpășița și, în timp ce îmi tîrăsc papucii pe gresie, Si­mo­na îmi strigă cu o voce metali­că: „Lasă, că tu o să ai noroc în dra­gos­­te”.

Caut pe Google poate, poate ju­mă­tatea mea e online și ea la ora as­ta. Dau de un fel de Facebook ma­trimonial, așa că în loc de like îi dau o „patimă” lui Mary, de la Maryan. Și cum să nu te dea gata cînd pe profilul lui la constituție scrie „piele și os”, doar orice fată caută un băiat sin­cer. De ocupație învățător / profesor apare pe pagina lui principală, dar îmi mărturisește că a făcut doar liceul și lucrează „de noapte la tyres” (n.r.: cauciucuri). Din nou, apre­ciez sinceritatea. După mai bine de o oră de tatonat terenul, aflu că îi place să meargă mult prin cluburi și că ascultă Rihanna, apoi începe să îmi vorbească de relații la distanță.

Patimi pe Internet 

Maryan a mai avut astfel de re­la­ții cu fete din Vîlcea și București și s-ar înhăma la o relație  Slatina via Iași: „e mult tare pînă la Iași, dar dacă îmi demonstrezi că se merită”. Închid ferestrele lui Zara – numele „nu vine de la Zara ăla gay, e de la firma de haine” – și Gică_valutistu și rămîn la Mary, că pare băiat se­rios.

Nickname-ul lui e francezu_21, nu știe franceză, are 25 de ani și „îmi place în discoteci, la grătare, să mă plimb cu persoana iubită și să fa­cem tot felul de nebunii”. Niciodată nu a funcționat „treaba cu încrede­rea” în relațiile lui anterioare, pentru că el vrea să „țin fata numai lîngă mi­ne, nu doar patru zile pe lună”. Îmi cere numărul de telefon cu insistență, așa că mă retrag în glorie.

Renunț la conversațiile pe privat și intru pe chat, unde Maia aprecia­ză că „se vorbește civilizat, pozele sînt discrete, dar totuși parcă mă ma­cină un sentiment de frustrare că sînt aici”. Ceilalți, cu ștate vechi în ale chatului, o liniștesc pe fată și discuția se aprinde cînd Șoricelul69 afirmă că „cel mai mare organ sexual e cre­ierul, dar depinde de ce și cu cine vor­bești”. Lolla începe o con­ver­sa­ție despre contracepție și susține că „cineva a vrut să ne păcălească să avem copii, să ne perpetuăm ofe­rin­du-ne plăcerea în anumite momente. Ori noi am descoperit contracepția, păstrînd plăcerea doar pentru noi”.  „Sigur am descoperit contracepția pen­tru a nu mai obliga o femeie să de­vină tributară plăcerilor”, i-a re­pli­cat IULIA04. Cînd Ady74 face glume pe seama discuției fetelor, cei de pe chat se retrag unul cîte unul să-și caute jumătatea pe privat, iar cei trei băieți rămași se întreabă „unde găsești o femeie care să meargă cu tine pe stadion?”, dar rămîn fără răs­puns.

Pasiune Ardoare Trăiri Idile Ma­trimoniale Întîlniri – într-un cu­vînt Patimi. „Patimi.ro înseamnă sentimente adînci, simpatii fierbinți, iubiri puternice, aventuri de neuitat sau idile arzătoare. Patimi este un club de întîlniri online cu fete sexy și băieți frumoși”. Dacă închizi ochii la greșelile de gramatică și îți place să scrii „plizzz” sau să fii abordată cu „frumoas-o”, aici îți găsești ju­mă­ta­tea.

Ramona BALABAN

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top