Alternativa la Aspacardin

1001 de măști Niciun comentariu la Alternativa la Aspacardin 87

Daca te doare inima, mergi la medic, daca iti este foame, mergi la alimentara. Ei bine, daca relatia ta personala nu merge bine sau daca  nu ai destula “creativitate”, la fel de bine poti sa mergi si la un magazin care te va ajuta in acest sens. Mai exact, poti incerca la un magazin erotic sau un  “sex shop”. Intr-adevar nu-i ca la un medic de la sectia O.R.L., dar procedurile se aseamana in mare parte, iar un astfel de cabinet il gasesti in spatele mall-ului Moldova. Prin geam nu poti privi inauntru, asa ca trebuie sa intri neaparat ca sa iti satisfaci curiozitatea.

Mai bun decit Jolidon

In fundal se aude “Europa FM”, peretii sint acoperiti de un material rosu stralucitor, iar vinzatoarea amabila te intreaba: “Cu ce va pot ajuta?”. O replica deja cunoscuta, care sa te scoata din impas ar fi : “Am venit sa caut un cadou pentru un bun prieten”. Prima parte a magazinului e mai “soft”, cam pentru cei neinitiati. Lenjerie intima, strasuri si produse gen lubrifianti sau diverse creme. Oricum boxerii nu aduc deloc cu cei ai lui Catalin Botezatu, sa zicem ca sint mai spectaculosi si au modele inspirate din fauna ecuatoriala. Apropo, nu strica nimanui  o pereche de ciorapi sau o bustiera din latex. Poate tin cald pe timpurile acestea geroase. In caz ca acel prieten e o “ea”, ar fi bine sa-i cumperi o uniforma de asistenta medicala. Cine stie? Poate ar fi vrut sa dea la Medicina si nu a reusit, acum poate exersa de una singura acasa. Pasesti in a doua incapere a magazinului, o lumina rosie, obscura, iar de indata ce intri, neoanele se aprind singure.

Se elibereaza fara reteta

Aici gasesti cele mai multe posibilitati de cadouri. Produsele sint impartite. In dreapta sint cele pentru barbati, iar in partea cealalta, pentru doamne. Vinzatoarea se arata dornica sa te ajute, chiar daca nu stii ce anume cauti sau care-ti sint necesitatile. Cauti un produs folosit indeobste de femei, ei bine vinzatoarea iti prezinta o varietate de astfel de instrumente. Sint cele din silicon, pe la 140 de lei sau poti cumpara unul din sticla care “este mult mai usor de intretinut”. Apoi dai de modele mai putin clasice, de la cele in forma de cristale pina la serpisori. Gusturile nu se discuta! Dupa ce ti-l cumperi, iti arata cum functioneaza, iar pentru o utilizare cit mai buna: “Nu doriti si un lubrifiant?(…) Avem pe baza de apa. Vi le recomand ca sint cele mai bune”, primesti si confirmarea din partea ea. E mai ceva decit o garantie la un cuptor cu microunde. La farmacie pentru durerile de cap e simplu, daca se cheama Nurofen sau Humex, nu poti sa-ti dai seama care-i mai bun, dar altceva e cind ai de ales intre “Love Shuttle” sau o papusa “Natural Flesh”. Dar daca tot nu stii ce-i mai bun, ia-te dupa imagini, care sint extrem de sugestive. La Nurofen nu ai cum sa atragi clientul prin poze cu cei gripati. Oare nu-i dezgustator?

George GURESCU

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top