Vechii mesageri au rămas fără plicuri

1001 de chipuri Niciun comentariu la Vechii mesageri au rămas fără plicuri 23
Vechii mesageri au rămas fără plicuri

Scrisorile atent împachetate în plicuri aproape că au dispărut, iar vederile de la mare au fost înlocuite de selfie-uri și postări pe Facebook, așa că angajații de la Poșta română s-au transformat din purtători de mesaje în manipulatori de pachete comandate de pe Internet. Dacă meseria de poștaș nu s-a modificat atît de mult, iar drumul de la o scară la alta a rămas la fel, munca funcționarilor aproape că nu mai poate fi comparată cu activitatea de acum 15 sau 20 de ani. Niciuna dintre femeile din oficiile poștale nu a visat să lucreze ca funcționar, însă lipsa unei alternative le-a adus în spatele ghișeelor. Acum sînt fericite însă de stabilitatea locului de muncă, chiar dacă sînt nevoite să lucreze pe calculatoare vechi și încete, care dau naștere la cozi interminabile.

Diana MARCUPachetele din China au înlocuit vederile de la mare
Claudia COCIUGDe la militar la funcționar public
Diana NECHITAPoșta, locul cu care toți oamenii și-au pierdut răbdarea

Sursă foto: www.devianart.ro

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top