S-au iertat pacatele economistilor

1001 de chipuri Niciun comentariu la S-au iertat pacatele economistilor 10

Razvan e presedintele Ligii Studentilor Economisti (LSE) de cind  Daniel Juravle si-a dat demisia. “Eu am fost ales vicepresedinte pe Resurse Umane in decembrie 2008. Totul nu a durat decit o luna jumatate, apoi a inceput scandalul. Cineva avea o datorie la liga, investise niste bani intr-un proiect iar Daniel a platit datoria oferindu-i o bursa de cazare. Dupa ce s-a aflat, Daniel a plecat din organizatie”. Student in anul I la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA), Razvan a hotarit inca din timpul scandalului ca va candida pentru aceasta functie datorita echipei de Resurse Umane pe care o coordonase timp de doua luni. “Alaturi de cei de pe departament am avut patru sedinte, ne formasem ca echipa. Impreuna am impartit 400 de agende studentilor, am stabilit traininguri, am facut petreceri cu ei, fotbal cu baietii si fetele. Nu se putea termina totul asa deodata, mai erau multe lucruri de facut”.

Dupa plecarea lui Daniel Juravle, Adunarea Generala a LSE formata din fostii membrii ai ligii au decis ca toti vicepresedintii alesi in decembrie sa candideze din nou. Atunci Razvan a renuntat la functia de pe Resurse Umane si a ales sa devina liderul organizatiei. “Provocarile au aparut chiar de la inceputul mandatului. Dupa ce am fost ales, contracandidatul meu, Catalin Ivan impreuna cu prietenii lui Daniel Juravle au parasit LSE si au infiintat o noua liga”.

Asociatia Studentilor Economisti (ASTEC) activeaza tot in cadrul FEAA si “imprumuta” idei de proiecte de la fostii membri ai ligii. “Avem noi un proiect pe care urmeaza sa il implementam. Practik’a Ta se adreseaza studentilor din ultimul an de studiu pentru care punem la dispozitie stagii de practica. Acelasi lucru fac si cei din ASTEC care insa cauta internship-uri pentru cei de anul I”. Pentru mandatul sau, Razvan isi doreste sa realizeze “proiecte de calitate” la care sa se adauge si putina distractie. “O data la doua saptamini sintem in club Skye, unde petrecem alaturi de cam 900 de tineri de fiecare data. Pina la urma sintem studenti, cit despre cealalta liga, atit timp cit nu ii bagam prea mult in seama nu are ce sa se intimple rau”.

Timp de un an, Razvan va coordona activitatile celor patru departamente: “Found Raising”, “Departamentul pentru Probleme Studentesti”, “Marketing”, “Resurse Umane” si va tine Liga departe de scandal si de ochii vigilenti ai concurentei.

Livia MOVILESCU

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top