Pană pe Saturn

1001 de chipuri Niciun comentariu la Pană pe Saturn 12

De cînd a avut loc ultimul atac ezoteric al civilizațiilor vulturiene, profesorul Leonida Bucium nu mai răspunde la nici un mesaj. Ori asta, ori a rămas blocat pe Saturn, fără posibilitatea de a se întoarce pe Planeta Leia (așa îi place lui să numească Pămîntul). Asta pentru că mai pleacă din cînd în cînd pentru a haotiza entitățile mentale ale reptilienilor. Pe vremuri îi mai ținea tovarășul gorilian Lorin Fortuna loc pe Leia, dar se pare că și acesta s-a dat dispărut.

A mai încercat prietenul meu Florin să dea de Leonida acum cîteva luni, cînd Terra era mai puțin amenințată de atacuri extraterestre, și, nu numai că i-a răspuns, dar a făcut-o public, pe site-ul său, încît să-i informeze pe toți tinerii din Organizația Independentă Anti-Șerpiliană la nivel studențesc (din care Florin s-a dat a fi): „Vă înțeleg furia și dorința de a vă alătura luptei, dar totul trebuie făcut în mod organizat. În cazul în care depistați un șerpilian, peștilian, vulturian sau orice formă de civilizație agresoare, contactați telepatic sau prin orice altă formă un maestru cu cel puțin șase hexade ezoterice pentru a-l neutraliza! Nu fiți eroi ezoterici! Puteți ajuta cauza mult mai bine dacă sînteți activi energetic, decît dacă sînteți eliminați energetic de către agresori.” Deși Florin a fost mai mult decît încîntat de faptul că maestrul i-a răspuns, cei doi n-au putut stabili o întîlnire față în față întrucît, așa cum l-a anunțat Leonida, „programul meu este încărcat cu călătorii intergalactice și exorcizări în masă”.

Fauna de pe Terra

În nenumărate rînduri, Lorin Fortuna a încercat să ne avertizeze, ultima oară la OTV, că, așa cum i s-a confirmat și la nivel astral, „maxim 20% din populația lumii aparține civilizației autohtone, goriliene, 5-10% civilizațiilor șerpiliene, vulturiene și  peștiliene și restul sînt inadaptabili la civilizația noastră”. Astfel, aceștia trebuie evacuați cu ajutorul navelor cosmice, urmînd a viețui pe satelitul Selena.

Acum, toți gorilienii îi trimit mesaje lui Leonida Bucium, așteptînd disperați ca acesta să le răspundă și sperînd că n-a pățit nimic și doar își reface capacitățil energetice. În așteptare și cu speranța că va reveni, gorilienii de bună credință rămîn doar cu unul din ultimele mesaje ale maestrului: „Puteți ajuta mergînd la petreceri și adunări publice, locuri unde puteți cu ușurință repera civilizații agresoare, și pregătindu-vă pentru a fi luptători ezoterici”.

Ioan STOLERU

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top