Oamenii care scurtează poveștile fir cu fir

1001 de chipuri Niciun comentariu la Oamenii care scurtează poveștile fir cu fir 30
Oamenii care scurtează poveștile fir cu fir

Au învățat să tundă la Școli de Ucenicie, la cursuri de hair-styling sau prin camere de cămin, unii profesează în saloane private, iar alții prin frizeriile la colțul blocului. Unii au tuns evrei, alții au exersat cu o furculiță și un foarfece prin cămine, iar unii și-au încercat mîna pe părul unor doamne pretențioase. Ceea ce au cu toții în comun este dragostea față de meseria de frizer care nu presupune doar să taie cîteva fire de păr, ci să capete încrederea oamenilor și să fie atenți la ceea ce își dorește clientul și să facă în așa fel încît tunsoarea să se potrivească cu personalitatea lor.

Ioana DOLEANUFrizerul care „face oameni”
Andreea CIBOTARIUFoarfeca din mîna stîngă și succesul de pe lîngă
Claudia COCIUGFostă casă de praznice devenită spațiu pentru înfrumusețare

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top