La șuetă cu extratereștrii

1001 de chipuri Niciun comentariu la La șuetă cu extratereștrii 8

Doar unii îi pot vedea. Pe înserat, cînd ies la o plimbare printre planete și sateliți, dau nas în nas cu ei. Și din ce ne povestesc și nouă, extratereștrii nu par fi tocmai băieți de treabă. Ba mai mult, cică există o specie, vulturienii, care aliați cu șerpilienii, pregătesc un atac asupra noastră. Deja au început să ne urmărească peste tot, deghizați în oameni. Toată speranța noastră a rămas acum în raelieni, din familia elohimilor. Dintre toți omuleții verzi, ei par a fi cei mai „de gașcă”.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top