Kenvelo e fan Louis Vuitton

1001 de chipuri Niciun comentariu la Kenvelo e fan Louis Vuitton 9

Nu crezi niciodata ca un simplu pahar gol va avea un rol intr-o seara de distractie. De obicei, este plin cu vreo licoare energizanta, euforica. In momentul in care s-a golit, paharul iti devine partener la distractie. Nu il abandonezi dupa ce termini de baut din el, te hotarasti sa va tineti de urit unul altuia. Asa ca incepi sa privesti prin sticla sa lucioasa. Ai un motiv sa te lase lumea in pace, baietii sa nu te mai invite la dans si chelnerul sa nu te mai intrebe de o alta consumatie in plus.

In club “Hypnotic”, barmanul cu ochi albastri sau verzi – nu ai cum sa ii ghicesti – jongleaza cu sticlele de bautura amestecind arome, culori si grade. Reuseste sa adune o gramada de admiratoare dornice sa guste din jocul sau de licori. DJ-ul mixeaza cu atentie, iar dupa expresia fetei  se citeste ca deja a intrat in transa propriei muzici. Ritmul dicteaza miscarea din cap si dansul celor care se tin de jocul cu sticle mai tot timpul pe linga bar. Toata actiunea se desfasoara sub o pinza groasa de fum de tigara, si in miscarea miinilor celor care danseaza, poti desena un nor, o capra, un baiat, o fata sau alti si alti norisori.

Atmosfera se incarca de discutii, remarce de fete bine imbracate si de obicei foarte invidiate: “Vai, ce bine iti sta in tricoul asta Kenvelo”, “Geanta tipei din colt e Louis Vuitton”. Risetele sint numai cu subintelesuri intre fetele bine impopotonate. Chelneritele imbracate in tricouri mov, mulate  se strecoara abil printre dansatori, atragind cite o privire din partea vreunui domn plictisit de compania propriului pahar. Cei drept, paharele adunate in fata clientului se ciocnesc mai bine decit “clubberitele” cu miscarile lor cu drag de afirmare.

Reflexia luminilor reflectoarelor si a luminarilor prin transparenta cupelor atrage mai degraba privirea. Combinatia de bautura cu dans creaza un cocktail interesant de culoare si miscare. Sticlele de bere si paharele cu diferite bauturi joaca rolul principal, fara nici o indoiala. Cu gin sau bere, tequila sau vin continua sa circule fara incetare, intretinid discutiile si dansul. Ce nevoie ar mai fi de oameni intr-un club hipnotic in care se servesc somnifere in pahare.

Geanina SOPRON

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top