Femeile care aduc luna martie

1001 de chipuri Niciun comentariu la Femeile care aduc luna martie 108
Femeile care aduc luna martie

Încă de la jumătatea lunii februarie tarabele cu flori încep să apară și să împînzească orașele din toate colțurile țării, iar în florării cozile se formează de la primele ore ale dimineții. Pe lîngă multitudinea de mărțișoare, albinele dau tîrcoale constant buchetelor parfumate și nu îi lasă pe cumpărători să aleagă liniștiți cele mai colorate flori, fiind nevoiți să le alunge cu mîinile. „Nu vă fac nimic, nu le enervați”, spune o doamnă către băiatul care flutură agitat un ziar spre o albină. Dacă te uiți la femeie îi vei vedea ochii blînzi și zîmbetul cald, însă tînărul nu i-a oferit nici un răspuns celei care vindea zambile.
Prin urmare trei din colegele noastre s-au hotărît să meargă să vorbească și să le afle poveștile celor care vînd flori și oferă zîmbete femeilor din Iași.

Diana NECHITAMeseria primită moștenire

Diana URSUCele două zile din an

Beatrice ȚÎBÎRNEABuburuza care i-a adus noroc

Autor:

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top