Trumpii și Twitter-ul

Mai plați ca ecranul, Opinii Niciun comentariu despre Trumpii și Twitter-ul 4
Trumpii și Twitter-ul

După ce, în ianuarie, Donald Trump a confundat contul de Twi­tter al fiicei sale cu al unei tinere din Marea Britanie, acum Melania Trump a dat like la o postare în care era ironizată. Scriitorul Andy Ostroy a postat un GIF din timpul depunerii jurămîntului republica­nu­lui de la Casa Albă, care surprinde momentul în care zîmbetul Primei Doamne a Americii devine unul fals și în descrierea căruia a scris „Seems the only #Wall @real­Do­naldTrump built is the one bet­ween him and @FLOTUS #Me­la­nia #trump” (n. red. Se pare că sin­gurul zid pe care Donald Trump l-a construit este cel dintre el și Me­lania Trump).

Like-ul nu a fost dat de pe con­tul oficial al Melaniei Trump, res­pec­tiv @FLOTUS – care este condus de biroul său ce îi promo­vea­ză activitatea ca Primă Doamnă, ci de pe cel pe care ea l-a creat în 2010, @MELANIATRUMP. Cu toate a­cestea, și Donald Trump are două conturi de Twitter, asemenea so­ției sale, dar el preferă să nu-l folo­seas­că pe cel oficial, respectiv @PO­TUS, ci pe cel personal – @real­Do­nald­Trump – atunci cînd dorește să transmită anumite mesaje. Mela­nia Trump însă nu este prea activă pe contul personal. Ultima postare a fost făcută pe 8 noiembrie 2016, în ziua în care au avut loc alegerile pre­zidențiale în SUA și a fost repre­zentată de o imagine a ecusonului „Vote #TrumpPence16”.

În ianuarie anul acesta, Donald Trump a greșit contul de Twitter al fiicei sale. În postarea „Ivanka Trump este grozavă, o femeie cu ca­racter și clasă”, acesta a eti­che­tat o britanică, întrucît în loc să scrie @IvankaTrump, președintele Ame­ricii a scris doar @Ivanka. Tweetul a fost editat după ce internauții au adăugat mai multe comentarii în care îi atrăgeau atenția asupra con­fuziei. De asemenea, la scurt timp după ce print screen-uri cu like-ul dat de către Melania Trump la pos­tarea lui Andy Ostroy au început să circule pe Internet, aprecierea a fost retrasă de către Prima Doam­nă a Americii.

Cu toate că nu de puține ori pre­sa de peste ocean a scris despre ne­înțelegerile cuplului prezidențial, nu este exclus ca în cazul de față să fie vorba despre un accident sau de o piraterie.

Articole similare:

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top