Prima nebunie a Alinei Eremia

Ascultă de (la) noi Niciun comentariu despre Prima nebunie a Alinei Eremia 10
Prima nebunie a Alinei Eremia

De la fata timidă care cînta în trupa „Lala Band”, Alina Eremia a fost una din puținele voci care s-a desprins de trupă după termi­na­re serialului „Pariu cu viața” și a început să lanseze singeluri. Deși a avut o perioadă de tatonare, în ultimele luni artista a revenit nu doar cu piese noi și o colaborare neașteptată cu Grasu XXL, ci și-a surprins fanii și cu lansarea primului ei album, intitulat „360”.

„Don´t Shut me Down” este piesa care deschide materialul de debut al Alinei Ere­mi­a. Jucăușă, însă fără a transmite vreo e­mo­ți­e clară, fiind mai degrabă o melodie pe care o pui pe fundal cînd ești singur acasă, este exact ritmul cu care artista și-a obișnuit fanii încă din 2012, cînd a lansat prima melodie solo. După gîndurile în engleză despre dragoste, topicul este păstrat, numai că melodiile care urmează sînt limba română. „A fost o nebu­nie”, „Îmbrăcați sau Goi”, „În doi” și „Cum se fa­ce” sînt doar cîteva dintre piesele în care Alina E­re­mia cîntă despre dragoste, de parcă în cei cinci ani de activitate artistică a fost îndrăgostită de vreo 12 ori, iar de fiecare dată a compus o run­dă nouă de versuri.

„Îmi dai curaj” este ultimul single scos pe piață de artistă înainte de lansarea albumului și este o colaborare cu Grasu XXL. Cu ri­me co­pilărești, precum „Fiindcă n-am crezut în tine/ Cînd ai crezut în mine/ Acum, văd, nu ne oprește nimeni”, duetul a reușit să strîngă pe Youtube, în doar o lună de la lansare, pes­te cinci milioane de vizualizări. Pentru stilul de muzică pe care îl cîntă artista, echipa de promovare a albumului nu putea găsi un loc mai bun pentru concertul de lansare decît Fratelli Longue București, care a găzduit evenimentul pe 1 noiembrie. Iar susținători i-au fost co­le­gii din breaslă, unii chiar foști membri ai trupei Lala Band, precum Sore sau Liviu Teo­do­res­cu, care și-au continuat și ei cariera artistică pe cont propriu.

Dacă reușești să ajungi la finalul albumului, vei auzi în mod repetitiv și deranjat „Living the game «cause my middle name is a danger»”, urmat de un „NaNaNa”, care reușește să-ți zgî­rîie timpanele oricît de mic ai avea volumul în căști. Așa că, dacă nu ești un fan înfocat al Alinei Eremia, poți să asculți 360 doar o dată, în timp ce încerci să mai trebăluiești prin ca­să, la volum mediu, ca să poți să-ți planifici și a­gen­da pe următoarea săptămînă.

Articole similare:

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top