Studenţii de la Universitatea „Cuza” se întrec în pozele de pe Instagram

Academia de gardă Niciun comentariu despre Studenţii de la Universitatea „Cuza” se întrec în pozele de pe Instagram 5
Studenţii de la Universitatea „Cuza” se întrec în pozele de pe Instagram

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) organizează, în luna mai, un concurs de foto­gra­fie dedi­cat studenţilor. Aceştia vor trebui ca în perioada 4 – 31 mai, să posteze pe contul personal de Instagram o poză cu hastagul ,,#eusîntUAIC” prin care să arate ce în­seamnă viaţa unui student UAIC, din punctul său de vedere.
Fiecare participant are dreptul să se înscrie doar cu o singură poză, iar cel care adună cele mai multe aprecieri va primi un premiu ce constă în obiecte propoţionale personalizate cu sigla universităţii. „Dacă vor fi două fotografii cu acelaşi număr de aprecieri vom stabili un mecanism de departajare între ele. Nu poate fi decît un singur cîştigător. Premiul va consta într-un pachet care să conţină produse pro­mo­ţionale cu sigla UAIC pe care le vom avea în stoc la momentul respectiv”, a declarat Alexandru Grigoraş, de la Departamentul de Marketing Educaţional, Evenimente şi Imagine Aca­de­mică (MEDIA) al UAIC.

De asemenea, acesta a mai adăugat că învingătorul ar putea primi un tricou persona­lizat cu sigla u­ni­ver­si­tă­ţii, o cană, o agendă, un pix, un creion, dar și că deși studenţii au fost mai reticenţi în prima săptămînă, cînd primit doar două fotografii, în ultima perioadă numărul pozelor s-a înmulțit.

Competiţia va avea trei etape, iar la sfîrşitul fiecărei săptămîni, studentul care are cea mai apreciată foto­grafie va prelua contul de Instagram al universităţii şi îl va administra în săptămîna ce urmează.
În regulamentul de participare se precizează că poza care va fi înscrisă în concurs trebuie făcută exclusiv de persoana care doreşte să participe, că aceasta trebuie să fie publică, să ilustreze o ipostază din viaţa de student al UAIC, să aibă obligatoriu hastagul „#eusîntUAIC” şi să conţină o etichetă către pagina universităţii.
Concursul se încheie pe data de 31 mai şi se a­dre­sează doar studenţilor înscrişi la una dintre fa­cul­tăţile UAIC.

Articole similare:

Autor:

Beatrice Juravle

Redactor şi şef de departament la „Opinia studențească”, studentă în anul al III-lea la Catedra de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top