S-a stins din viață profesorul universitar Gabriel Ștefură

Academia de gardă Niciun comentariu despre S-a stins din viață profesorul universitar Gabriel Ștefură 150
S-a stins din viață profesorul universitar Gabriel Ștefură

Profesorul universitar doctor Gabriel Ștefură, de la Fa­­cultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEEA) a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), a de­cedat miercuri, 3 mai. Acesta a fost cadru didactic la UAIC înce­pînd din anii `70 și a primit din partea universității, în 2012, ti­t­lul de Professor Emeritus. „Este o mare pierdere pentru fa­­cultate, cu atît mai mult cu cît dumnealui era un specialist în finanțe, mai ales în zona bugetelor publice. Era un pasio­­nat al domeniului, avînd în vedere că el a fost inițiatorul u­nei școli postuniversitare, Fibas, care ani de zile a pre­gă­tit sute de absolvenți în domeniul economic. Pe vremuri a­ces­tea erau considerate studii aprofundate, cum este maste­rul astăzi. De asemenea, a fost prodecan al fa­cul­tă­ții în anii 90”, a declarat prof. univ. dr. Dinu Airinei, de­can al FEEA.

Slujba de înmormîntare a profesorului a avut loc sîm­bătă, 6 mai, la capela Bisericii Sfinții Petru și Pa­vel.

Articole similare:

Autor:

Andreea Anton

Șef-departament „Opinia studențească” și studentă a Catedrei de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top