Olimpiadă de sport pentru studenții informaticieni

Academia de gardă Niciun comentariu despre Olimpiadă de sport pentru studenții informaticieni 4
Olimpiadă de sport pentru studenții informaticieni

Asociația Studenților Informaticieni din Iași (A­SII) organizează, în perioada 27-28 mai, „O­lim­piada Outdoor”, o competiție sportivă de­di­cată studenților Facultății de Informatică a U­niversității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (U­­AIC), care însumează mai multe activități, in­dividuale sau de grup. „Scopul proiectul este ca studenții facultății noastre să se distreze prin sport. Fac sport de cîțiva ani și pot spune că întot­­deauna mi-a plăcut, deoarece mă puteam rela­xa și elibera de orice tensiune cînd eram pe teren. Și sper ca acest proiect să îi relaxeze și pe studenți a­cum, înainte de sesiune”, a declarat Bogdan Mîr­za, coordonatorul proiectului.

Pe parcursul a do­uă zile, studenții pot participa la oricare dintre ce­le opt activități incluse în program, a­chi­zi­țio­nînd un bilet a cărui sumă variază de la 3 la 5 lei. Sîmbătă, 27 mai, sînt programate meciuri de fot­bal, tenis, badminton și o sesiune de ciclism, urmînd ca în ziua următoare, duminică, 28 mai, să se aibă loc meciuri de baschet, volei, dodgeball, și un cros pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Co­pou.

Majoritatea activităților vor avea loc la Fa­cul­tatea de Educație Fizică și Sport, iar pentru fi­ecare activitate se vor oferi premii care constau în vouchere, medalii și trofee. Biletele pot fi achiziționate din incinta Facultății de In­for­ma­ti­că, în intervalul orar 10.00-16.00, de luni pînă vi­neri, cînd este și ultima zi de înscrieri. Proiectul es­te sprijinit de Facultatea de Informatică și Facul­­tatea de Educație Fizică și Sport a UAIC. (M.R.)

Articole similare:

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top