„Jurnal scoţian”, adus la Iași

Academia de gardă Niciun comentariu despre „Jurnal scoţian”, adus la Iași 15
„Jurnal scoţian”, adus la Iași

Ioan-Florin Florescu își va lansa marți, 30 mai, de la ora 18.00, în Librarium Palas, volumul „Jurnal Scoțian”. La eveniment vor participa scriitorii ieșeni Lucian Dan Teodorovici și Florin Lăzărescu, iar întîlnirea va fi moderată de George Onofrei.

Lansat la editura „Polirom”, „Jurnal Scoțian” este un volum care reunește o parte din textele pe care autorul le-a postat, de-a lungul timpului, pe blogul său, www.ioanflorin.wordpress.com, cu același nume pe care l-a dat și cărții. Atît blogul, cît și volumul, conțin texte pe care Ioan-Florin Florescu le-a scris după ce s-a mutat în Scoția, împreună cu familia sa, în vara anului 2011. „Este un nume oarecum înșelător, pentru că nu e vorba de un jurnal propriu-zis și nici nu este exclusiv scoțian. Cred că cel mai bine l-aș putea defini ca un blog scris în Scoția cu gîndul la România”, precizează Ioan-Florin Florescu la începutul jurnalului.

Articole similare:

Autor:

Aryna Creangă

Redactor-șef la „Opinia studențească”, studentă în anul al III-lea la Catedra de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top