Fotografii din practică, premiate la Agronomie

Academia de gardă Niciun comentariu despre Fotografii din practică, premiate la Agronomie 11
Fotografii din practică, premiate la Agronomie

Pînă pe 15 aprilie, studenții Universității de Științe Agri­cole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) se pot înscrie la un concurs de fotografie, cu tema „Imagini din practica studenților”. Competiția este la prima ediție și este realizată în parteneriat cu Liga Stu­den­ților USAMV Iași. „Deși practica este o activitate obliga­to­rie, prevăzută în programă, noi încercăm acum să-i în­vă­țăm pe studenți să reușească să iasă din zona de con­fort, arătîndu-le și altora ce experiență au acumulat ei, prin intermediul fotografiei”, a menționat psihologul Ana Maria Calancea, organizatoare a concursului de foto­gra­fie.

Pentru a se înscrie la concurs, studenții trebuie să trimită fo­tografiile realizate de ei la adresa de e-mail [email protected] Cîștigătorii, desemnați de către or­ganizatori, vor fi premiați cu stick-uri de memorie sau ar­­ticole vestimentare personalizate. Pînă în prezent, la com­petiție s-au înscris numai cinci studenți.

Articole similare:

Autor:

Aryna Creangă

Redactor-șef la „Opinia studențească”, studentă în anul al III-lea la Catedra de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top