Economiștii caută viitori studenți în județele Moldovei

Academia de gardă Niciun comentariu despre Economiștii caută viitori studenți în județele Moldovei 3
Economiștii caută viitori studenți în județele Moldovei

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) pleacă, începînd cu 13 noiembrie, cu carava­na, în județele Moldovei, pentru a-și prezenta oferta edu­ca­țională pentru anul universitar 2018 – 2019. Aproximativ 20 de studenți voluntari ai facultății vor merge în li­ceele din Botoșani, Suceava, Iași, Neamț, Vaslui, Bacău, Vrancea, Galați, Buzău și Brăila, pentru a vorbi cu elevii despre FEAA. „Caravana FEAA” se află, în forma ac­tu­a­lă, la cea de-a treia ediția, iar anul acesta va ajunge în ap­ro­ximativ zece orașe și peste 40 de licee. „Evenimentul își propune să atragă tinerii liceeni pasionați de eco­no­mie, astfel încît să le dezvolte gîndirea în acest sens și să schim­be ideea că vii la Iași doar să faci o facultate. La FEAA vii să studiezi mai mult decît niște cursuri, vii să lucrezi cu pasiune într-un domeniu”, a declarat Andrei Lau­ren­țiu Lanț, coordonator Social Media în Departamentul Me­dia al FEAA și organizator al evenimentului.

FEAA are 12 programe de licență la zi pentru viitorii studenți. 11 dintre acestea sînt la Departamentul de Știin­­țe Economice (dintre care două sînt cu predare în limba engleză, „Business Administraion” și „Economics and Fi­nance), iar unul la Departamentul de Științe sociale și po­litice. Pe lîngă oferta educațională, studenții le vor pre­zen­ta elevilor de liceu despre Liga Studenților Eco­no­miști (LSE) și oportunitățile de a face voluntariat în Iași. FEAA este singura facultate de la UAIC care plea­că în caravană separat de restul universității.

Articole similare:

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top