Despărțire la volum redus

Punctul pe VIP Niciun comentariu despre Despărțire la volum redus 13
Despărțire la volum redus

În ultima perioadă, cuvîntul „des­părțire” a fost tot mai des vociferat pe covorul roșu de la Ho­llywood. După ce în toamnă, Brad Pitt și Angelia Jolie făceau publică dorința irevocabilă de a se despărți, în decursul acestei săptămîni, și cîn­tăreața Sia a anunțat că „după mul­te frămîntări sufletești și după mul­tă gîndire”, ea și actualul ei soț, Erik Anders Lang au luat decizia de a pu­ne capăt căsătoriei. Vestea a a­pă­rut pe primele pagini ale revistei Peo­ple, pentru care artista a ținut să precizeze că „nu vor mai exista al­te comentarii” asupra hotărîrii, dar că cei doi își doresc cu ade­vă­rat și fac eforturi pentru a rămîne prie­teni.

Cîntăreața australiană Sia Kate Isobelle Furler și regizorul american Erik Anders Lang s-au căsă­to­rit în august 2014, în Palm Springs, Ca­lifornia, după ce cu doar două luni înainte își anunțau logodna pe con­tul de Instagram al regizorului. Ma­riajul a ieșit la iveală opt luni mai tîrziu, cînd cei doi au recunoscut în cadrul unui eveniment că festivitatea avusese deja loc în secret, departe de ochii lumii, așa cum Sia și-a și obișnuit fanii de-a lungul tim­pului. Tot revista People susține că ultima dată aceștia au fost văzuți îm­preună în luna februarie a acestui an, la petrecerea Spotify, chiar înain­tea acordării premiilor Grammy.

În această lună, Sia a lansat și o nouă piesă, „Angel by the wings”, in­clusă pe coloana sonoră a documentarului „The eagle huntress”, care a apărut la începutul anului 2016. Piesa vorbește despre răni și sin­gurătate și pare să fi fost, mai de­grabă, un semn al despărțirii ce avea să fie anunțată. Melodia este un în­demn la curaj, versurile care alcă­tu­iesc refrenul fiind o repetiție nesfîr­șită a sintagmei „tu poți face orice”. Cu toate acestea, cîntecul i-a adus Siei o nominalizare la premiile Cri­tics Choice Documentary Award, la categoria „Cea mai bună melodie”.

Cuplul și-a făcut ieșirea din sce­nă în aceeași notă timidă în care a in­trat, prin intermediul unui simplu „Mulțumesc”, pe care Sia îl oferea și postului de radio australian, Nova 69.6, în aprilie 2015, cînd a fost feli­citată pentru noul său statut pe care relația îl căpătase.

Articole similare:

Autor:

Andreea Anton

Șef-departament „Opinia studențească” și studentă a Catedrei de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top