Horoscop 9 – 15 noiembrie 2009

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 9 – 15 noiembrie 2009 7

Berbec
Zodia Berbec Ești glumeț și acid. Orice ți-ar spune cineva, îi răspunzi scurt și tăios, de a doua oară nu te mai abordează.

Taur
Zodia Taur La ziua colegei Mihaela ai rupt ringul de dans. Sticlele de bere și studentele cu trupuri cu formă de sticle de Cola roiau peste tot în jurul tău.

Gemeni
Zodia Gemeni Pachetul de la părinți întîrzie să apară. Cînd în sfîrșit vei deschide plasa de rafie, puiul va fi prins aripi și gripă.

Rac
Zodia Rac Prietena nu te mai vrea, s-a săturat de distanța mare, tu la Iași, ea la Constanța. Te hotărăști să îți cauți una mai aproape și începi să te duci la cursuri.

Leu
Zodia Leu Te plîngi mereu că nu ai bani. Ceri beri și țigări de la colegi iar cînd ești singur fumezi pipă și narghilea și bei Chivas Regal cu Red Bull.

Fecioară
Zodia Fecioară De Sf. Mihail și Gavril ți-ai seama cît de mult te irită colegele de grupă. E inadmisibil să te servească de ziua lor doar cu suc și fursecuri.

Balanță
Zodia Balanță N-ai timp nici să te mai mergi la cafea cu colegii între cursuri. Nu are, desigur, nici o legătură cu faptul că nu te duci deloc la cursuri.

Scorpion
Zodia Scorpion Le-ai zis părinților la telefon că te-ai angajat la un call center. Și ce dacă ai mințit? Oricum nu știu ei ce-nseamnă „video chat”.

Săgetător
Zodia Săgetător Prea multe teme și proiecte și prea puțin timp și cafele. Fii deștept. Dă cafelele colegelor silitoare și fură-le temele cînd se duc la baie.

Capricorn
Zodia Capricorn Ai renunțat la petrecerea de săptămîna trecută, cînd ai aflat că franțuzoaicele care te invitaseră locuiesc în Gaudeamus.

Vărsător
Zodia Vărsător Te ții în continuare de furt. Săptămîna asta ai atentat la șnițelele și vinul roșu primit de colegii de cameră. Numai ei nu știu de ce te tot îngrași.

Pești
Zodia Pești Pădurea din sala de curs e plină de uscături. Te-ai hotărît să rămîi la facultatea ta doar cu numele și să începi să frecventezi seminariile de la FEAA.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top