Horoscop 9 – 15 mai 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 9 – 15 mai 2011 6

Berbec
Zodia Berbec Abia aștepți să-ți vină pașaportul, să te poți bucura din nou de prețurile mici, femeile frumoase și votca bună din Moldova.

Taur
Zodia Taur Faptul ca fratele tău mai mare te face nesimțit de fiecare dată cînd îl suni să îi ceri bani ar trebui să-ți spună ceva. Locuri de muncă sînt destule.

Gemeni
Zodia Gemeni Te-ai îndrăgostit de cineva din an și, culmea, e colega care îți făcea mereu temele. Numai bine, dacă o convingi, poate de-acum îți face și mîncare.

Rac
Zodia Rac De cînd tot spui că te lași de facultatea asta și te înscrii la alta ai și uitat că în cîteva săptămîni trebuie să predai licența.

Leu
Zodia Leu Mai mult decît orice îți dorești să treci și de sesiunea asta cu bine, și promiți că din toamnă te apuci serios de învățat.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai amînat prea mult tot ce aveai de făcut și, în loc să te apuci totuși de ceva, timpul e în continuare pierdut pe Facebook.

Balanță
Zodia Balanță Ai răcit chiar acum, cînd lumea se pregătește de grătare și petreceri. Nu-i nimic, am înțeles că pastilele de tuse sînt din nou la modă.

Scorpion
Zodia Scorpion Dacă în prima zi a săptămînii e soare, înseamnă că va fi una creativă. Dacă nu, iar trebuie să te retragi în cîrciumi pentru inspirație.

Săgetător
Zodia Săgetător Te-ai întors de acasă numai cu haine de vară și te deranjează frigul care nu mai pleacă. Ce păcat, încă un motiv să nu ieși din cămin ziua.

Capricorn
Zodia Capricorn Dacă primul din an nu ai reușit să fii, măcar primul care reușește s-o prindă pe nativa din rac și să-i asorteze lenjeria cu cearșaful lui.

Vărsător
Zodia Vărsător Cum a dat căldura, cum ai ieșit cu ochelarii de soare la vînătoare, adică pe Copou, pîndind fetele care doar ce-au trecut la garderoba de vară.

Pești
Zodia Pești Nici nu te-ai întors bine din vacanța de Paște că deja te gîndești la cea de vară. Atît de intens că ai uitat complet că se apropie sesiunea.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top