Horoscop 9 – 15 ianuarie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 9 – 15 ianuarie 2012 5

Berbec
Zodia Berbec Te enervează atît de tare Magic FM și programul de colinde că suni din oră în oră să faci dedicații „de bine” băieților și fetițelor din redacție.

Taur
Zodia Taur De cînd tot spui că-ți umpli cartușele la imprimantă au prins pînză de paianjen și lilieci sufocați. Las-o baltă, e chiar ieftin la PIM.

Gemeni
Zodia Gemeni Ai foarte multe proiecte la școală. Dar, dibace ca întotdeauna, te descurci fără probleme. Dai banii de cămin colegilor să ți le facă și te muți la cort.

Rac
Zodia Rac Cu cît entuziasm așteptai iarna, cu-atîta grabă vrei acum să treacă, să te poți bucura iar de căldură, pantaloni trei sferturi și fuste scurte.

Leu
Zodia Leu Ai de gînd să organizezi un protest studențesc în Copou. Și asta pentru că anul ăsta n-ai găsit pe nicăieri o cană de vin fiert cît de cît decent.

Fecioară
Zodia Fecioară Abia aștepți să intre bursa, să te duci la frizer. Nu de alta, dar au început să-ți spună controlorii „domnișoară” în tramvai.

Balanță
Zodia Balanță Stai atît de prost cu banii că rîd boschetarii din fața căminului de tine. Serios, ai ajuns să te rogi de ei să te lase să le ții locul o oră, două.

Scorpion
Zodia Scorpion Ai început să iei pastile de tuse într-un ritm alarmant. Numai ieri, pe cămin fiind, vedeai aurora boreală în loc de clopotnița de la biserică.

Săgetător
Zodia Săgetător Nu te mai saturi de zilele în care dormi pînă la prînz, te faci că uiți că ai școală, te împrumuți de bani de cantină și bei pe datorie.

Capricorn
Zodia Capricorn Ai visat azi noapte că a nins și te-ai entuziasmat așa tare că ai ieșt cu sania pe Copou. Chiar și fără zăpadă, ai încercat noile șine de tramvai.

Vărsător
Zodia Vărsător Te plictisești atît de tare la cursuri că închizi ochii și-ți vizualizezi colegii de an îmbrăcați în costume populare, dansînd și împiedicîndu-se.

Pești
Zodia Pești Vrei să țină toamna cît mai mult, eventual pînă în martie. Nu de alta, dar te-ai săturat să faci oameni de zăpadă în camera de cămin.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top