Horoscop 9 – 15 decembrie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 9 – 15 decembrie 2013 1

Berbec
Zodia Berbec Nu mai su­porți frigul de afară nici pen­tru cîteva mi­nute și de a­ceea nici la magazinul din colț, după pîine, nu mai ieși. Ai totuși noroc cu cei doi colegi de cameră care au grijă să-ți mai cumpere cîte ceva. Ar cam trebui să le faci cinste cu o bere. Fără ei ai cam muri de foame.

Taur
Zodia Taur Ai primit de la un pri­e­ten o sacoșă de bum­boa­ne Bucuria și ai reușit să le mănînci pe toate într-o singură zi. De acum, ca să nu îți rămînă mici toate hainele, nu mai vrei să mănînci nimic. Nu poți rezista însă prea mult și de aceea le-ai interzis colegilor de cameră să mai aducă mîncare.

Gemeni
Zodia Gemeni Ca un ade­vărat student ai început deja vacanța de iarnă. Nu mai mergi la nici un curs, nu-ți mai faci nici o temă și dormi în fiecare zi pînă la prînz. Ai uitat totuși că aveai programate cîteva examene și nu te-ai pre­zentat la nici unul. Nu-ți pare rău. E frumos în anul al II-lea.

Rac
Zodia Rac De cîteva săp­tămîni nu ai mai băut nici măcar o bere, ajungi acasă la timp și toate tre­bu­rile ți le faci așa cum tre­buie. Prietenii tăi încep să fie îngrijorați și se întreabă dacă predica celor doi băr­bați îmbrăcați la costum și cu biblia în mînă, care ți-au dat numărul de telefon, nu te-au convertit.

Leu
Zodia Leu De cîteva săp­tămîni nu ai mai băut nici măcar o bere, ajungi acasă la timp și toate tre­bu­rile ți le faci așa cum tre­buie. Prietenii tăi încep să fie îngrijorați și se întreabă dacă predica celor doi băr­bați îmbrăcați la costum și cu biblia în mînă, care ți-au dat numărul de telefon, nu te-au convertit.

Fecioară
Zodia Fecioară Chiar dacă nu crezi că există Moș Nicolae, ai primit totuși cadoul mult visat. Cîțiva prieteni ți-au trimis o damingeană de vin din Vrancea, cîteva sticle de pălincă de Mara­mureș și o sticlă de votcă din Moldova. De sărbători vei fi cel mai fericit om din Iași.

Balanță
Zodia Balanță Iar te-a prins frigul pe ne­pre­gătite și nu ai apucat să-ți cumperi încă ghete, nu ai nici geacă de iarnă, iar în șifonier ți-au mai rămas doar cîteva tri­couri găurite. Cum și anul acesta bugetul este ai în­ceput să colinzi toate ma­ga­zinele second hand în căutare de reduceri.

Scorpion
Zodia Scorpion Nu știi ce să-i cumperi iubitei tale pentru Crăciun. Ai început deja să vizitezi toa­te site-urile pentru femei și să colinzi toate mall-urile în căutarea cadoului perfect. Oricît ai încerca nu va fi însă mulțumită. Mereu o dai în bară la culoarea am­balajului sau la modul în care e legată fundița.

Săgetător
Zodia Săgetător Ai început, de cîteva săptămîni, să bei bere în fiecare seară. Nu-ți mai ajung nici banii de mîncare la cîte PET-uri golești împreună cu colegii de cameră. Salvarea ți-a venit însă de la un prieten. Abia ce a terminat de tras vinul din butoaie și a adus pentru degustat vreo două damingene.

Capricorn
Zodia Capricorn Prietenii ți-au făcut atîtea invitații pen­tru vacanță încît nu știi dintre care să alegi. Ai merge și la ski în Elveția, ai vrea să faci și plajă în Hawaii, dar nu ai lăsa nici petrecerea din Olanda. Ca să nu se supere nici unul vei merge însă la bunici ca să-i ajuți la tăiat porcul.

Vărsător
Zodia Vărsător Nu ți s-a îndeplinit dorința de Moș Nicolae, dar nu ești supărată. Ești convinsă că de Crăciun sub brad nu vei mai avea loc nici să arunci un ac, portofelul ți se va umple miraculos și toate hainele pe care ți le dorești vor ajunge la reduceri. Noi îți reamintim că nu-i bine să ai prea multe vise.

Pești
Zodia Pești Abia dacă ai timp să mănînci de la atîtea cur­suri și examene și de aceea ai slă­bit mult prea mult. Hai­ne­le atîrnă pe tine ca pe gar­dul statului, fundul nu ți se mai vede în pantaloni, iar ochii ți s-au ascuns de tot în or­bite. Vine însă Crăciunul și va avea grijă bunica să te pună la îngrășat.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top