Horoscop 9 – 15 aprilie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 9 – 15 aprilie 2012 5

Berbec
Zodia Berbec Ai auzit că la tine acasă a nins zilele astea. Speri să nu se blocheze drumurile, întrucît vrei să pleci acasă cît mai curînd.

Taur
Zodia Taur De cînd cu căldurile astea infernale ai transformat maieurile de făcut grătar în uniformă școlară și de ieșit noaptea în oraș.

Gemeni
Zodia Gemeni Întrucît nu ai bani să pleci acasă în această scurtă vacanță, ai hotărît să faci Paștele cu portarii, cîinii și boschetarii de lîngă cămin.

Rac
Zodia Rac Vrei să se ia curentul în tot Iașul pentru două săptămîni, să nu mai aibă cum să te oblige nimeni să muncești sau să-ți faci temele pentru facultate.

Leu
Zodia Leu Ți-era atît de dor să joci un fotbal, că ai schimbat sala de curs cu vechea curte a liceului. Nostalgic fiind, ai mai trecut și pe la o oră de dirigenție.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai fost un creștin cumsecade și ai făcut toate demersurile pentru a intra curat în Paște. Numai că s-ar putea să fi exagerat puțin cu vinul liturgic.

Balanță
Zodia Balanță Chiar dacă stai la cămin, cu încă patru persoane în cameră, vrei neapărat un cîine sau o pisică. Nu te gîndi prea mult, sînt atîtea pe la Balena.

Scorpion
Zodia Scorpion Faptul că tot primești pliante pe stradă cu oferte de locuri de muncă nu e întîmplător. E un semn, chiar trebuie să te apuci de treabă.

Săgetător
Zodia Săgetător De cînd au început să circule din nou tramvaiele pe Copou, trebuie să îți faci tehnici noi de a face blatul. Prea te obișnuisei cu microbuzele.

Capricorn
Zodia Capricorn Dacă nu îți vedeai colegii de cameră făcîndu-și bagajele pentru a pleca acasă, nici nu știai că mai vine încă o vacanță.

Vărsător
Zodia Vărsător Nici nu au început bine sărbătorile și deja te-ai apucat să dai ture prin piață, să furi ouă de la țărani, să le vinzi apoi la prețuri mai mari.

Pești
Zodia Pești Te-ai săturat de post. Visezi cu nesaț la zilele în care vei reveni la programul normal, de trei shaworma pe zi și o ciocolată la culcare.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top