Horoscop 8 – 13 decembrie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 8 – 13 decembrie 2014 5

Berbec
Zodia BerbecDupă săptămîni întregi în care colegii de cameră te acuză că nu prea ieși afară, te vezi pus în fața unei dificultăți. Astfel, în sfîrșit te vei bucura de o gură de aer curat. Cel puțin pînă revine Internetul.

Taur
Zodia TaurTe plîngi că nu ai unde să te an­ga­jezi și că nu ai unde să faci experiență, însă săp­tă­mîna asta ți se oferă șansa să evoluezi pe plan pro­fe­sional. Rămîi fără mîncare de acasă și ești nevoit să te întîlnești față în față cu tigaia. Nu prea îți iese, dar măcar ai ce să scrii la CV.

Gemeni
Zodia GemeniÎn urma eforturilor de a socializa mai mult, reușești să intri în atenția unor persoane importante. Portarul de la cămin ți-a învățat numele, Lăbuș nu te mai latră seara iar colegii de palier nu se mai uită urît la tine. Încă un pic și o să mănînci cu reducer la cantină.

Rac
Zodia RacAi scris zeci de scrisori de intenție și nici măcar nu mai ții minte la cîte interviuri ai fost. La sfîrșitul săptămînii, după ce iei la rînd toate barurile ajungi la o concluzie importantă. Banii nu sînt importanți pentru tine. Pentru că niciodată nu sînt la tine.

Leu
Zodia LeuÎncerci să-ți amintești ultima dată cînd ai dormit opt ore, însă în minte nu-ți vin decît bă­u­tele și serile în care în loc să pui capul în pernă te-ai uitat la seriale. Astrele îți recomandă să stai liniștit. La NASA încă se mai caută oameni care să testeze somnul în spațiu.

Fecioară
Zodia FecioarăRețele de socializare au devenit casa ta. Nu mai ieși decît la proteste pe Facebook, bei bere pe Twitter și faci poze cu pisica în toate ipostazele pentru Instagram. Mai folosești și alte rețele, că ai tabletă și telefoanele bengoase. Păcat de oamenii care te așteaptă în oraș.

Balanță
Zodia BalanțăDupă ce în mai multe seri îți petreci nopțile cu ochii la seriale decît pe caiete, realizezi că viața ta seamănă leit cu cea din filme. Nu prea îți ies scenele de acțiune sau comediile spumoase însă cînd vine vorba de dramă, te descurci mai bine decît actorii din Titanic.

 

Scorpion
Zodia ScorpionTe simți ca un alt om de cînd ți-ai întîlnit jumătatea. Realizezi apoi că de cînd v-ați cunoscut viața ta este dată peste cap. Tot peste cap sînt și bibelorurile sparte de pe hol. Încerci să-ți păcălești creierul că oricum nu-ți plăceau cele primite de la bunica. Nu funcționează.

Săgetător
Zodia SăgetătorDe cînd ai auzit cît se poate cîștiga din Dota, ți-ai refăcut prioritățile. Ai dezinstalat din laptop Microsoft Office pentru că ocupa prea mult și oricum nu-l folosea și ți-ai instalat Steam. Totuși, nu înțelegi de ce în fiecare joc, coechiperii tăi spun că o cunosc pe mama ta.

Capricorn
Zodia CapricornAcum e perioada aia din an cînd iei o foaie de hîrtie și începi să tragi linie la ce-ai făcut bine și ce nu. Cînd ajung la partea legată de viitorul tău îți dai seama că o să ajungi doar să te deprimi și mai tare, așa că mai bine nu te mai gîndești la nimic.

Vărsător
Zodia VărsătorDupă ce n-ai mai schimbat o vorbă cu colegii de cameră timp de două săptămîni îți spui că e timpul să te inegrezi în grupul lor.  Așa că devii mai atent la nevoile lor iar începînd cu săptămîna asta o să-ți schimbi mai des sosetele din picioare și îți oprești alarma de la 6.

Pești
Zodia PeștiȘtii că zăpada de săptămîna trecută a fost doar o glumă. Deja te-ai pregătit cu haine groase, ceaiuri și supă la plic. Abia aștepți să mai treacă puțin timp și să vină viscolul ca să te poți da cu sania pe linia de tramvai de pe Copou.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top