Horoscop 7 – 13 noiembrie 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 7 – 13 noiembrie 2011 8

Berbec
Zodia BerbecEști fericit că noul tău coleg de cameră e din Cotnari și, de fiecare dată cînd se întoarce de-acasă, vine cu o sticlă de doi litri de tulburel.

Taur
Zodia Taur Ți-e prea lene să gîndești. Atît de lene încît, în loc să mai stai să faci diferența între săptămîna pară și impară, nu te mai duci deloc la cursuri.

Gemeni
Zodia Gemeni O să fii bonă săptămîna asta. Verișoara ta care, deși nu a terminat facultatea, are deja trei copii, are de gînd să plece în Spania cîteva luni.

Rac
Zodia Rac Nu mai ai răbdare pînă la următorul sezon din Game of Thrones, așa că te-ai apucat să citești cărțile. Era și timpul, a trecut ceva de la Scufița Roșie.

Leu
Zodia Leu Te-au prins colegele cu prohapul descheiat. Era și ziua de spălat lenjerie și nici frunze nu aveai. Tu încă nu știi de ce de-atunci cinci tipe ți-au dat add pe Facebook.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai ajuns să faci mai multe proiecte în Power Point decît foi scrise la cursuri. Nu-i nimic, secretarele sînt foarte bine apreciate în ultima vreme.

Balanță
Zodia Balanță Cum bursa e prea mică, te-ai angajat în Carrefour, la relații cu copiii. Lumea încă nu s-a prins că-i furi și îi vinzi pentru organe pe bani de chirie.

Scorpion
Zodia Scorpion Eviți să mai mergi cu tramvaiul de cînd toate babele se iau de tine. Te sfătuim ca data viitoare să-ți iei baston și barbă și cocoașă false.

Săgetător
Zodia Săgetător Atît astrele, cît și Urania, sînt de părere că de-abia așteptai să apară ziarul de săptămîna asta, să-ți citești horoscopul.

Capricorn
Zodia Capricorn Te plictisești atît de tare că ți-ai tras costum de muncitor și ai început să dai o mînă de ajutor băieților care schimbă liniile de tramvai pe Copou.

Vărsător
Zodia Vărsător De cînd ai început să-ți urmărești prietena pe Facebook, nu mai ai timp de nimic. Nu de alta, dar dă check in și cînd se duce la baie.

Pești
Zodia Pești Ai plecat la vînătoare de urși în pădurea Breazu. Cum niciodată nu ai fost un om norocos, ai reușit să prinzi numai doi țărani puțin cam roșii în obraji.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top