Horoscop 7 – 13 martie 2011

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 7 – 13 martie 2011 6

Berbec
Zodia Berbec Nu-i nimic îngrijorător în faptul că profesorii au început să-ți trimită suporturile de curs pe adresele de mail ale barurilor pe care le frecventezi.

Taur
Zodia Taur Pentru că nu l-ai suportat niciodată, azi cineva de sus s-a gîndit la tine și ți-a făcut o surpriză: profesorul Racla e bolnav și nu-și va ține cursul.

Gemeni
Zodia Gemeni Minte profesorului și răbdare ție, asta-ți dorești. Dacă reușești, la fel ca săptămîna trecută, să dormi pînă la amiază, s-ar putea să se îndeplinească.

Rac
Zodia Rac Bunica s-a gîndit să-ți facă o surpriză și, în loc de pachetul cu mîncare, ai primit două genți pline cu dulceață și bomboane.

Leu
Zodia Leu Azi ești nervos și țipi la toți colegii, mîine prietenos și dai de băut oricui îți iese în cale. E bine, în stilul ăsta, nu te faci nici cu prieteni, dar nici cu dușmani.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai mult de învățat dar, ca să înviorezi atmosfera, ai înlocuit chimia anorganică cu experimente de laborator: sintetizarea LSD-ului.

Balanță
Zodia Balanță Încă aștepți bursa pe februarie. Mai ai puțin și te duci peste cei de la biroul social, să dai buzna peste ei și să le golești sertarele.

Scorpion
Zodia Scorpion Ești atît de ocupat cu școala că ai uitat pînă și să mănînci. Nu-i nimic, și-așa ai zis că vrei să slăbești pînă la vacanța de vară.

Săgetător
Zodia Săgetător Pentru că dintotdeauna ți-ai dorit să fii fotograf, anul ăsta, de început de primăvară, la topirea zăpezii găsești un aparat în spatele căminului.

Capricorn
Zodia Capricorn Dacă mai găsești multe portofele așa aiurea, pe jos, în curînd o să te muți de la cămin direct într-o casă de pe Lascăr Catargi.

Vărsător
Zodia Vărsător Perioadă foarte încărcată emoțional, mai ales că atît prietena, cît și amanta, încep să pună întrebări. E cazul să te muți iar în alt oraș, la altă facultate.

Pești
Zodia Pești Ai dat atît de mult de băut de ziua ta că patronul localului a trebuit să cheme două taxiuri, una pentru el și una pentru burta de bere pe care a făcut-o.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top