Horoscop 7 – 13 iunie 2010

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 7 – 13 iunie 2010 6

Berbec
Zodia Berbec Dormi atît de puțin că nu mai faci distinția între dimineață și amiază. Încă puțin și-i întreci performanța din adolescență a lui Eliade.

Taur
Zodia Taur Abia te-ai apucat de licență și scrii într-o zi cît alții în zece. De somn nu mai ai timp. Vezi să nu adormi în timpul susținerii.

Gemeni
Zodia Gemeni Ești foarte visător în ultima vreme. Cu 10 lei pentru cafea și încă 10 pentru cursuri xeroxate și tu vrei să ai bursă și la anul.

Rac
Zodia Rac Pentru tine, examenele se dau în amfiteatru și măririle la Curtea Berarilor. Și, cum întotdeauna ai fost un student model, te duci la toate măririle posibile.

Leu
Zodia Leu Ai timp în sesiune să recuperezi toate nopțile de somn pierdute în timpul anului. Chiar și la examene te grăbești să termini mai repede, să mai moțăi puțin.

Fecioară
Zodia Fecioară Urmează prima restanță din viața ta. Fiind un om care se emoționează repede, te pregătești intens în Belfast, încă de cu două nopți înainte.

Balanță
Zodia Balanță Nu mai vrei pachet nici cu pîrjoale, nici cu zacuscă sau ouă fierte. Îți dorești ca următoarea plasă de rafie să fie plină cu cireșe și căpșuni.

Scorpion
Zodia Scorpion Ce-ai învățat pentru examenul de mîine, fix asta îți va pica. Asta după ce schimbi două subiecte și promiți trei porții de cartofi prăjiți.

Săgetător
Zodia Săgetător Înveți ca trei doctoranzi la un loc. Singura ocazie să mai ieși din camera de cămin ar fi să vină din nou Vița de Vie la Iași.

Capricorn
Zodia Capricorn Chiar dacă n-ai învățat deloc, ai luat mult mai mult decît te așteptai la examenul de Sintaxă. Acum nu te obișnui, norocul pică doar odată.

Vărsător
Zodia Vărsător Înveți de 5 și iei 8. Și asta fără să mergi la vreun curs. În ritmul acesta, la anul, cu doar puțin efort, iei bursa de merit.

Pești
Zodia Pești Învîrți banii de bursă mai ceva ca băieții de la Stanley Bet. Din 250 de lei ai făcut 400, un tricou de la second hand și-o prietenă nouă.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top