Horoscop 7 – 13 decembrie 2009

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 7 – 13 decembrie 2009 6

Berbec
Zodia Berbec De cînd ai început să iei pastile de tuse visezi foarte ciudat. Numai ieri căminul se transformase într-o biserică și tu într-un preot răspopit.

Taur
Zodia Taur Ai soluția ideală pentru nervii colegilor tăi de muncă. Cafea beau destulă, păcat că nu se găsește cantarină în comerț.

Gemeni
Zodia Gemeni De fiecare dată cînd te duci acasă colegii-s fericiți. Asta pentru că tu aduci Bucuria. Numai unui anume coleg îi aduci ceva mai aspru, Spicușor.

Rac
Zodia Rac Pe oriunde mergi lumea îți oferă cadouri. O bere, o sticlă de vin, orice au oamenii la îndemînă. La așa noroc, îți sugerăm să te-apuci de învățat colinde.

Leu
Zodia Leu Îți iei cîte o vacanță la fiecare două săptămîni. Lipsești de la școală atît de des încît pînă la Crăciun o să ți se facă dor de examene și colegi.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai fost la vot, dar, emoții avînd, ai greșit căsuța în care vroiai să pui ștampila. Nu-i nimic, o să ai cinci ani întregi să te gîndești la ce-ai făcut.

Balanță
Zodia Balanță Abia aștepți să apară pe piață petardele, să începi a face glume proaste. Iar fug liceenii de la Negruzzi cînd te văd ieșind de la cursuri.

Scorpion
Zodia Scorpion Te plîngi de rezultatul alegerilor, însă la vot n-ai fost. E ca și cum ai comanda ciorbă la cantină și-apoi să te plîngi că nu e ketchup.

Săgetător
Zodia Săgetător Te-ai săturat de tot și toate, nici măcar dulceața primită la pachet nu te mai mulțumește. Încearcă să lași fructele la fermentat.

Capricorn
Zodia Capricorn Abundența temelor îți provoacă insatisfacții. În loc să mergi la munte, înveți despre minerale și în loc să bei, faci cursuri despre deshidratare.

Vărsător
Zodia Vărsător Timp liber e, bani sînt, numai distracția lipsește. Data viitoare cînd vrei să te angajezi nu lua în seamă sfaturile unchiului care vinde ziare.

Pești
Zodia Pești Te mai plimbi din cînd în cînd pe Copou și rămîi minunat de cît de mult îți place vara. Oricît de bun ar fi vinul fiert, mai mult îți plac fustele scurte.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top