Horoscop 7 – 13 aprilie 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 7 – 13 aprilie 2014 5

Berbec
Zodia Berbec N-ai mîncat de frupt tot Pos­tul Mare, n-ai ieșit în club și te-ai hotărît ca nici să nu înjuri pînă la fi­nalul lunii aprilie. Dar cînd ți-ai dat seama că mai sînt două luni pînă la licență și coordonatorul nu te știe nici după nume, ți-ai luat o șaorma mare de Class, ai înjurat de toate cele sfinte și te-ai apucat de scris.

Taur
Zodia TaurSăptămîna aceasta astrele îți zîmbesc. În urma unei epidemii de gripă se va închide universitatea, vei cîștiga la pariuri cîteva zeci de milioane și părinții îți vor cumpăra cadou, din senin, un BMW X5. Cum bănuiesc că ți-ai dat deja seama că nu e adevărat, așteaptă-te la o săptămînă cu frig și ploaie.

Gemeni
Zodia GemeniSăptămîna viitoare te va lovi un val de indulgență. Vei asculta, după luni întregi de relație, de sfaturile iubitului tău și te vei rezuma la a cumpăra doar o poșetă pe săptămî­nă. Bine, că n-a zis nimic de cercei, colanți, geci, bluzițe, coliere, brățări, ceasuri, sacouri, pantofi, teniși și inele e problema lui, nu a ta.

Rac
Zodia RacOricît te pre­faci în ochii celor din ju­rul tău, ți s-a umplut paha­rul. Nu mai înghiți pe ni­meni, nu mai vorbești cu nimeni și îți vezi, în sfîrșit, și de propriile interese. Ca să săr­bătorești cum se cuvine, te refugiezi în fiecare seară într-o cramă bună și pleci mereu cu doi litri de vin în plus în rezervor.

Leu
Zodia LeuVrei să candidezi la un loc în Senatul universității, însă renunți cînd vezi ce limbă de lemn îți tre­buie ca să te poți trece doar pe listele electorale. Te înscrii pentru burse la cantină, tai cartofi și faci curat după ce se ter­mină programul. Lucruri, oricum, mai importante decît să freci menta în Senat.

Fecioară
Zodia FecioarăTe-ai gîndit să dai la doctorat în toamna ca­re vine, că ai auzit că iar se dau burse de 20 de mi­li­oa­ne pe lună. Îți pregătești o cercetare beton din cate­go­ria „viața și opera poetului din satul meu natal”, cureți de două ori pe săptămînă biroul coordonatorului și îi scrii toate lucrările de „cercetare”.

Balanță
Zodia BalanțăS-a crăpat gheața, s-a încălzit apa, luna e la pătrar deci e clar, poți merge la pescuit. Evită însă să mergi la Ba­le­na, încălzirea vremii a pro­vocat acolo înmulțirea celor care folosesc apa din fîn­tî­na arteziană și pentru ne­voi fiziologice. Orice pește ar fi trăit acolo e mort, cu siguranță, demult.

Scorpion
Zodia ScorpionTe-ai săturat să ieși în același club în fiecare săptămînă. Astrele îți recomandă să nu calci în Underground decît dacă îți plac mixuri după dubstep remixat. Rezumă-te la concerte, măcar alea sună la fel indiferent de crîșma în care se țin, chiar dacă trebuie să dai 15-20 de lei în plus la intrare.

Săgetător
Zodia SăgetătorNativii din Săgetător se vor bucura săptămîna aceasta de cea mai bună ofertă la masa de la cantină: cartofii nu vor mai fi cruzi, carnea de vită nu va mai fi gumă de mestecat, ciorba va fi fierbinte, iar prăjiturile cu cremă de ciocolată vor avea, cu adevărat, ciocolată în ele.

Capricorn
Zodia CapricornCum Luna in­tră în cel de-al doilea cerc a lui Saturn, săp­tămîna aceasta o să-ți meargă perfect: nu se mai ia portarul de tine cînd dormi noaptea în alte cămine, nu mai prinzi controale în RATP cînd mergi fără abonament. Mai aiurea e la facultate, unde dacă nu înveți nici astrele n-au cum să te treacă.

Vărsător
Zodia VărsătorAi auzit că sînt șanse ca Steaua să in­tre în Cham­pions League așa că faci de pe acum re­zervare pentru serile cînd sînt programate meciurile în cele mai importante pub-uri din Iași. Nu de alta dar ai mulți prieteni, sînt tare nehotărîți, și e lim­pe­de că n-ai cum să-i mulțu­mești pe toți.

Pești
Zodia PeștiVrei să iei o decizie care îți va schim­ba viitorul profesional. Ți-ai întrebat toate ru­dele, ai vorbit cu toți prie­te­nii, l-ai întrebat chiar și pe băr­­batul care cînta la vioară pe Copou. Acum ești sigur de ceea ce trebuie să faci. Cumperi de luni toate zia­rele și cauți răspunsul la horoscop.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top