Horoscop 7 – 13 mai 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 7 – 13 mai 2012 7

Berbec
Zodia Berbec Iar ți-ai dat programul peste cap în așa hal că ziua-i noapte și invers și cînd se trezesc colegii de cameră tu te culci.

Taur
Zodia Taur De cînd cu căldurile astea infernale ai transformat maieurile de făcut grătar în uniformă școlară și de ieșit noaptea în oraș.

Gemeni
Zodia Gemeni Îți dorești atît de mult să vină iarna că te gîndești serios să renunți la bursa de la facultate pentru un internship în Antarctica.

Rac
Zodia Rac Vrei să mergi la pește. Ăla de-l pescuiești, nu afaceristul. Și cum bani de scule nu prea ai, te-ai apucat să-ți confecționezi din copacii de lîngă cămin.

Leu
Zodia Leu Deși ești din Iași, ai ocazia să stai la cămin de la anul. Doar ce ai aflat că părinții tăi vor să se mute la țară, în Lețcani.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai nevoie de motivație pentru a te apuca de teme și proiecte. Noi nu încercăm să te influențăm, sînt destule joburi pentru învîrtitori de shaworma.

Balanță
Zodia Balanță Iar ai început să dormi mult. Colegii de cameră nici nu se mai chinuie să te trezească dimineața, te învelesc mai bine și se duc la școală.

Scorpion
Zodia Scorpion Ai uitat să suni acasă și să le ceri bani părinților, așa că ai început să stai „pe caiet”, pe banii colegilor de cameră.

Săgetător
Zodia Săgetător Ai găsit încă o scuză să nu mai mergi la școală: ți-e frică să nu cazi în vreuna din gropile astea de doi metri care tot apar în Copou.

Capricorn
Zodia Capricorn De cînd ai făcut ultima glumă proastă la școală, profesorul a pus ochii pe tine și te pune să ștergi tabla la fiecare curs.

Vărsător
Zodia Vărsător Cînd ai venit în Iași erai un sfînt, acum bei, fumezi, vorbești urît, îți minți părinții și nu ții post decît în sesiune.

Pești
Zodia Pești Ai vrut mereu să ai un animal de companie. Săptămîna trecută ți-ai luat un peștișor și, ca să facă o glumă, colegii l-au dat la veceu.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top