Horoscop 6 – 12 decembrie 2010

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 6 – 12 decembrie 2010 5

Berbec
Zodia Berbec Ca să eviți frigul, ai început să cauți burse în cele mai exotice locuri posibile. Doar ieri ai aplicat pentru o lună în Jamaica.

Taur
Zodia Taur De cînd a dat frigul stai numai în cămin. La țigară cu portarul, la cafea cu femeile de serviciu și, cînd ai ocazia, la bîrfă cu administratora.

Gemeni
Zodia Gemeni Te-ai săturat de Moș Crăciun, prea multe dulciuri. Toată lumea știe că adevăratul moș e ăla care aduce cadouri și biletul de tren spre casă.

Rac
Zodia Rac Ai obiceiul să te înhămezi la prea multe activități. La cîtă cafea bei nu-i de mirare că, de fiecare dată cînd te pui în pat, colegii cred că-i cutremur.

Leu
Zodia Leu Ai primit atîtea dulciuri de Moș Nicolae că nu mai ai nevoie de pachet de acasă două săptămîni. Mai ales că cele mai multe bomboane erau cu rom.

Fecioară
Zodia Fecioară Cu cît stai mai mult cu colegii mai mici, cu-atît simți că întinerești. Totuși, nu-i o scuză să tot rămîi repetent.

Balanță
Zodia Balanță Cu cît se apropie ajunul Crăciunului, cu atît mergi mai des la cursuri. Poate-așa ai să primești, măcar anul ăsta, ceva mai mult decît o cămașă.

Scorpion
Zodia Scorpion Fiindcă ai fost o acritură tot anul, cu toți colegii, profesorii, cunoscuții și chiar prietenii, primești, în zori de zi, un borcan de murături.

Săgetător
Zodia Săgetător Nu mai faci față frigului. Cu două malete și geacă groasă, de iarnă, și tot n-ai chef să ieși din cameră. În curînd vine și fierbătorul, pentru vin.

Capricorn
Zodia Capricorn Nu știi de unde să mai faci rost de bani. Ai tăi deja știu că ai manualele și pentru doctorat și căminul plătit pentru următorii trei ani.

Vărsător
Zodia Vărsător Te irită faptul că toți colegii tăi copiază la examene, mai puțin tu. Dar, pentru că n-ai bani de iPhone, te lași de facultate și te muți la FEAA.

Pești
Zodia Pești Vrei un job nou, te-ai săturat să vinzi Fornetti vizavi de Titu Maiorescu. Nu-i nimic, există multe oportunități. Te poți angaja în Tudor, de exemplu.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top