Horoscop 5 – 11 noiembrie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 5 – 11 noiembrie 2012 2

Berbec
Zodia Berbec Cum nu-ți găsești de muncă, te-ai apucat de făcut mîncare. Azi o ciorbă, mîine un pilaf. Nu-i panică, posturi de shawormar sînt destule.

Taur
Zodia Taur Chiar dacă ai terminat facultatea, din cînd în cînd mai treci prin cîte un cămin studențesc să mai furi cîte o strachină de pîrjoale.

Gemeni
Zodia Gemeni Ai reușit să prinzi bursă anul acesta, și cum intră banii pe card, cum dai iama în magazinele de haine. Cînd rămîi fără, treci pe la SH-uri.

Rac
Zodia Rac Ai de gînd să joci la lotto săptămîna asta, în fiecare zi. Te simți foarte norocos. Nu de alta, dar ai călcat în vreo trei azi, în drum spre Universitate.

Leu
Zodia Leu Ți-e dor de studenții ăia care împărțeau doze de Cola / Pepsi în fața Universității. Atît de dor încît treci zilnic pe acolo, chiar dacă nu mergi la școală.

Fecioară
Zodia Fecioară Ai aflat că niște colegi de facultate vor să te prindă și să-ți dea geacă. Ce nu știu ei e că ești expert în bătăi și perverse ca pe Tg. Ocna.

Balanță
Zodia Balanță De cînd te-ai mutat de la cămin la chirie ți-e foarte bine, dar îți lipsește un singur lucru. Lenjeria de pat cu model de leopard.

Scorpion
Zodia Scorpion Nu știi cum să le împaci pe toate, facultatea, jobul și prietena. Cum prima e, bineînțeles, facultativă, te rezumi la muncă și certuri.

Săgetător
Zodia Săgetător Nu mai suporți țînțarii de noiembrie. A ajuns să-ți miroasă toată casa a Killtox și a pastile de țînțari. Încearcă niște scoci cu lipici, ca la țară.

Capricorn
Zodia Capricorn Ieși atît de des în oraș încît toți barmanii din centru știu în ce zile primești pachet de acasă și ai bani.

Vărsător
Zodia Vărsător Colegii de la cămin nu știu nimic altceva decît bere, manele și semințe. Dacă o țin tot așa, în curînd o să înveți versurile melodiilor lui Salam.

Pești
Zodia Pești Iar n-ai prins cămin. Pînă acum a fost OK, cald. De săptămîna asta se face frig, însă, așa că te gîndești să-ți cumperi o aerotermă pentru cort.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top