Horoscop 5 – 11 martie 2012

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 5 – 11 martie 2012 6

Berbec
Zodia Berbec Nici nu te-ai întors bine în Iași și deja ți-e dor de casă. Ai de gînd să-ți faci toate proiectele din timp și să transformi vacanța de Paște în cea de vară.

Taur
Zodia Taur De cînd a început să se topească zăpada de pe lîngă cămin, tot găsești provizii, mîncare și bere, ascunse primprejur.

Gemeni
Zodia Gemeni Întrucît te-ai luat prea tare cu școala și ai cam uitat de problemele familiale, ai hotărît ca săptămîna asta să îți acorzi o mini-vacanță.

Rac
Zodia Rac Visezi să ajungi cît de curînd la Atelierul de Bere și să bei o halbă de doi litri și jumătate de bere din partea casei.

Leu
Zodia Leu E al treilea an de facultate în care îți promiți că te lași de fumat. În ritmul ăsta, mai repede termini de scris licența.

Fecioară
Zodia Fecioară Studenția te-a ajuns din urmă. Te doare stomacul și nu știi dacă e gastrită sau doar foame acută. Mai renunță și tu la bere.

Balanță
Zodia Balanță Ai ajuns să dormi atît de mult că, din cînd în cînd, colegii de cameră te mai împung cu o riglă, să vadă dacă mai trăiești.

Scorpion
Zodia Scorpion Ți-ai propus ca de azi să nu mai întîrzii la facultate. Și, ca să fii sigur că te ții de promisiune, la multe cursuri nu te mai duci deloc.

Săgetător
Zodia Săgetător Ai întîlnit o ghicitoare în pasaj la Unirii și ți-a spus că, dacă mai minți, orbești. Cum ai mai auzit de astea la viața ta, nu ai luat-o în serios.

Capricorn
Zodia Capricorn Ai atît de multe pe cap că transformi fiecare oră de somn într-un plic de 3 în 1 Strong. Fă-ți rezerve de hîrtie igienică.

Vărsător
Zodia Vărsător Bănuiești că laptopul tău e bîntuit. Tot auzi țipete ciudate noaptea, du¬pă ce te culci. Încearcă să intri pe mai puține site-uri cu conținut pentru adulți.

Pești
Zodia Pești Chiar dacă stai la cămin și traiu-i greu, vrei neapărat să-ți iei un cîine. Îl vei boteza „Bursă” și te vei bucura de fiecare dată cînd îl vezi.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top