Horoscop 5 – 11 mai 2014

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 5 – 11 mai 2014 9

Berbec
Zodia Berbec Acuși se ter­mină anul universitar și tu încă nu ai idee ce vei face pe timpul verii. Ai atît de multe planuri și spe­ranțe încît ai început să le notezi într-un jurnal. Ai face însă bine să-ți termini mai întîi licența și să-ți iei examenele. Mereu vor exista locuri de muncă la KFC sau McDonalds.

Taur
Zodia TaurȚi-a priit de minune va­can­ța pre­lun­gită. Du­pă ce de Paști te-ai înfruptat din pas­că, ouă roșii și cozonac, și ai luat cîteva kilograme în plus, de 1 mai ai mîncat grătar pe săturate. Nu ți-a păsat nici de manelele care se auzeau din jurul tău și nici de bărbații care își lăsau buricul la vedere.

Gemeni
Zodia GemeniAi început să mergi la bise­rică zilnic în speranța că ți se va mări salariul, vei cîștiga la Loto ori vei găsi o valiză cu bani. Te sfătuim însă să îți schimbi orientarea reli­gioasă. În Grecia antică zeița Fortuna era cea care se ocupa special de noroc. Cred că ai avea mai multe șanse la o zeitate de nișă.

Rac
Zodia RacProcastinarea a început să fie cuvîntul tău preferat. Te trezești zilnic la amiază, te uiți la cîteva seriale și apoi poate îți faci curaj să mănînci. Colegii încep să se îngri­jo­reze, mai ales că nu ai mai ieșit din casă de mai bine de o săptămînă. Nu-i pro­blemă. Știi mereu cum e vremea de la știrile meteo.

Leu
Zodia LeuAcum că toa­tă lumea a tre­cut la tri­cou, te-ai ho­tărît și tu să te apuci de slăbit. Pînă acum puloverele reușeau să-ți mai ascundă burtica și puteai da vina pentru șol­duri pe pantalonii tricotați de sub blugi. De acum ai voie să mănînci doar sala­te, iar pîinea ai tăiat-o de pe listă.

Fecioară
Zodia FecioarăSăptămîna aceasta toate îți vor merge din plin. Nu ai nici o da­torie, prietenii care trebuie să îți dea bani își vor achita obligațiile, iar la magazine vei găsi reduceri la hainele care îți plac. Și ca să fie totul perfect bunicii îți vor trimite cîteva sticle din vinul care îți place și o cutie cu prăjituri.

Balanță
Zodia BalanțăDe cum a dat căldura în fiecare seară ieși la fotbal cîteva ore. Ai adunat atît de multe juli­turi și vînătăi că nu mai ai unde pune un deget pe picioare. În schimb prie­tena ta e foarte veselă. Ai scăpat de burtă și de kilo­gramele în plus, iar con­diția ta fizică s-a îmbu­nătățit semnificativ.

Scorpion
Zodia ScorpionNu mai ai bani nici de pîine și nici nu există șan­se ca săptămîna aceasta să pri­mești pachet. Ai însă telefo­nul plin cu numerele prie­tenilor tăi și te-ai hotărît ca în fiecare zi să vizitezi pe cineva. Măcar cîteva săptămîni ai la cine mînca. Problema e că va trebui să întorci favorul pe viitor.

Săgetător
Zodia SăgetătorAbia ai așteptat să vină căldura și să îți ascunzi toate perechile de pantaloni. De acum toată garderoba ta va conține doar fustițe și rochițe, iar bluzele fără un decolteu generos vor părăsi de tot șifonierul. Nu înțelegi însă de ce toți colegii tăi au început brusc să-ți aducă flori.

Capricorn
Zodia CapricornHoroscopul ți-a zis că săptămîna aceasta vei cîștiga la Loto, iar astrele nu se înșală niciodată. Pro­blema e că nu ai jucat niciodată și nici nu ai de gînd să pui vreun bilet. Ești însă atent de fiecare dată cînd ieși în oraș Nu se știe cînd vei găsi pe jos biletul cîștigător.

Vărsător
Zodia VărsătorȚi-ai făcut de­ja bagajele pen­tru va­can­ța de vară. Ai împachetat cortul, sacul de dormit și ți-ai pregătit haine și lenjerie pentru cel puțin două săptămîni pe malul mării, în Vama Veche. Ești îngrijorat totuși pentru că nu te-ai antrenat ca să reziști la excesele de bere, tequila și pește alterat.

Pești
Zodia PeștiÎn sfîrșit ești mul­țumită de modul în care arăți acum. Totuși toată lumea se sperie de cît de mult ai slăbit într-o săptămînă, iar colegii de apartament sînt convinși că ești pe moarte. Ai face bine să mănînci mă­car o dată pe zi, iar atunci mai mult decît un măr sau o salată.

 

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Etichete:

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top