Horoscop 4 – 10 noiembrie 2013

Astrele dixit Niciun comentariu la Horoscop 4 – 10 noiembrie 2013 2

Berbec
Zodia Berbec În cazul în care n-ai ieșit cu o fată weekendul trecut sau altceva la fel de important, colegii pe care i-ai lăsat baltă speră să-ți fi fost într-adevăr rău și să nu mai treci pe la facultate cel puțin o săptămînă, iar la primul curs la care vii, să fii pregătit să le faci cinste cu cafea, bere, țigări.

Taur
Zodia Taur Te-ai săturat de sărbători care te lasă rece și cu care, oricît ai încerca, nu reușești să te asociezi în nici un fel, cum e Halloweenul. Cînd ieși în oraș și vezi pițipoance costumate în asistentă / polițistă / orice porno și tipi penibili cu mască Anonymous, ți se face greață.

Gemeni
Zodia Gemeni Te-ai obișnuit cu vremea asta mai degrabă de primăvară tîrzie decît de toamnă și ai vrea să dureze cît mai mult. Te îngrozește gîndul că în curînd se va face atît de frig încît nici pînă la magazin să iei pîine nu vei mai avea curaj să mergi. Măcar mai slăbești cu ocazia asta.

Rac
Zodia Rac Săptămîna asta te muți. Scapi în sfîrșit de căminul plin de colegi gălăgioși, pentru care noaptea e zi și invers, de bucătăria cu gîndaci în loc de tacîmuri și scrum de țigară în loc de sare și piper, de femeile de serviciu care-ți dau trezirea la 7 dimineața strigînd „Doamna Macovei!”.

Leu
Zodia Leu Mai sînt două luni pînă la Crăciun și tu deja visezi în fiecare noapte cum te joci la Alienware-ul pe care speri să-l primești; și cu fiecare vis, termini alt joc. Azi Assassin’s Creed 4, mîine GTA V. În ritmul ăsta, vei fi terminat în vis toate jocurile pînă chiar primești laptopul dorit.

Fecioară
Zodia Fecioară Ți-ai dori ca măcar o dată pe an universitar colegii din grupă, cei cu care lucrezi în mod normal la teme și proiecte, să fie în stare de ceva decent, măcar o pagină de persoană, și să nu fie nevoie tu să faci munca a patru sau cinci oameni pentru un 10 de care apoi se bucură toată lumea.

Balanță
Zodia Balanță Ai un Internet așa de prost acasă că ultima oară cînd ai încercat să folosești un torrent ai lăsat calculatorul să meargă o noapte întreagă pentru o manea. Nu-i panică, în ritmul ăsta, tot ai timp pînă la Revelion să iei destule melodii să faci și tu un CD cu muzică de petrecere.

Scorpion
Zodia Scorpion Au fost prea multe concerte, piese de teatru, filme și tot felul de alte evenimente în ultima vreme încît ți-ai cheltui banii de-acum pînă la următorul pachet, care mai vine de-abia în decembrie. Trebuie să revii la programul din anul al treilea, de furat șnițele și bere de la colegi.

Săgetător
Zodia Săgetător Dacă tot ai văzut că Primăria a dat drumul încă de-acum la instalațiile de Crăciun, te-ai gîndit că are surplus de curent, și că nu îi deranjează să tragi și tu un cablu de la unul din stîlpii din Copou, să-ți alimentezi neoanele din cameră și laptopul care merge non-stop.

Capricorn
Zodia Capricorn Pachetele tale au intrat într-o mono­tonie supărătoare. Aceleași șnițele de fiecare dată, aceleași sarmale de care deja ți-e greață și, bineînțeles, nelipsita zacuscă. Măcar o dată ți-ai dori să primești și tu pizza de casă, icre, salată de vinete, o ciorbă de văcuță și, de ce nu, niște țuică.

Vărsător
Zodia Vărsător Stai pentru al patrulea an la rînd cu fix aceiași oameni în camera de cămin. Ai ajuns să-i cunoști atît de bine că știi cînd sînt născuți părinții lor și cînd își serbează nunta și bineînțeles ai notate în agendă datele la care primesc pachete de acasă, să știi să faci loc în frigider.

Pești
Zodia Pești Ai ajuns la concluzia că portarii fumează mai multe din țigările tale decît tine. În ritmul ăsta, o să-ți ceară în curînd și bani pentru controale medicale. Bine că nu-ți beau și vinul primit de acasă, că te-ar pune și să vorbești cu nevestele, să le împaci pentru boacănele lor.

Autor:

Opinia Studențească

Revistă săptămînală de actualitate, reportaj și atitudine studențească, editată de studenți ai Departamentului de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”.

Adaugă un comentariu

Opinia studențească este o revistă săptămînală de actualitate, reportaj şi atitudine studenţească, editată de studenţi ai Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea Alexandru „Ioan Cuza din Iași”. A fost înfiinţată în 1974 și continuă tradiția școlii de presă de la Iași.

Căutare

Back to Top